Eladó lakás Keszthely 63 nm
Eladó lakás Keszthely 63 nm
Eladó lakás Keszthely 63 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8155356
Referenciaszám: 318782
Frissítve: 14 napja

Keszthely eladó téglalakás 1+2 fél szobás: 35,9 millió Ft

35,9 millió Ft
569 841 Ft/m²
63 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 117 385 Ft
Második évtől
151 707 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
63 NM-ES, 1+2 FÉLSZOBÁS, NAGY ERKÉLYES TÉGLALAKÁS KESZTHELYEN Eladó egy jó állapotban lévő, remek adottságokkal rendelkező, negyedik emeleti, 63 nm-es, nagy erkélyes, 1+2 félszobás téglaépítésű lakás Keszthely frekventált, de mégis nyugodt, csendes környékén, a Fodor Imre utcában. A lakásban egy hangulatos nappali, egy erkélyes hálószoba, egy szép világos félszoba, egy kényelmes méretű konyha-étkező, egy fürdőkáddal felszerelt fürdőszoba, egy különálló illemhelyiség, egy kamra, egy kis előtér és egy kis közlekedő található. Az épület tetőszerkezete néhány évvel ezelőtt fel lett újítva. A szobák laminált parkettával, a többi helyiség járólappal van burkolva. Az ablakok újabb típusú, redőnnyel és szúnyoghálóval szerelt műanyagokra lettek cserélve. Fűtése távhő, az ideális hőmérsékletet lapradiátorok és egy hűtő – fűtő klíma szolgáltatja. Az elektromos vezetékek néhány évvel ezelőtt cserélve lettek. A földszinten található egy különálló tároló, amely szintén a lakáshoz tartozik. Óvoda, iskola, Egyetem, bolt, pékség, játszótér, gyógyszertár, orvosi rendelő, buszmegálló, étterem néhány perces sétával elérhetőek. A keszthelyi strand 20 perc gyalogosan. Parkolás az utcában lehetséges, a ház előtt, díjmentesen. Az ingatlan tehermentes, bútorozatlan, azonnal költözhető. A társasház anyagi helyzete stabil, további felújítások vannak betervezve. CSENDES, PARKOSÍTOTT KÖRNYEZET KESZTHELY KEDVELT RÉSZÉN Győződjön meg erről személyesen is! +36 20 258 5752 Dream-Ing - Álomból otthont!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoserkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Turai Ákos Dream-Ing Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 258 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Turai Ákos Dream-Ing Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 258 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY