Eladó lakás Kaposvár 68 nm
Eladó lakás Kaposvár 68 nm
Eladó lakás Kaposvár 68 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8120710
Referenciaszám: 2921
Frissítve: 1 napja

Kaposvár eladó téglalakás 1+2 fél szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
586 765 Ft/m²
68 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 465 Ft
Második évtől
168 611 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kaposvár egyik legkedveltebb részén, az Északnyugati városrészben, az Arany János téren kínáljuk megvételre ezt az egy plusz két félszobás, erkélyes téglalakást a nyolclakásos társasház harmadik emeletén (nem legfelső szint) első tulajdonostól. A lakás kiváló állapotú, jó hangulatú, elosztása praktikus, alapterülete 68 m2. Minden helyiség a közlekedő folyosóról nyílik. A legnagyobb szoba sarkához csatlakozik az erkély, ahol élvezhetjük a tér szerves részét képező platánfák látványát és nyári árnyékát. Ide két oldalról is árad a fény egy-egy ablakból, plusz az erkély felől. A folyosó túlsó végén helyezkedik el egymás mellett a két háló, oldalt a fürdő és a külön WC, velük szemben a konyha. Van mellette egy kis tároló is, itt helyezték el a kazánt, de a belső fele akár leválasztható egy mini szobának, mivel van ablaka, de gardróbként, kamraként is nagyon hasznos. Minden szoba laminált parkettával burkolt, a többi helyiség járólapos. A lakás fűtését és a meleg vizet egyedi gázkazán biztosítja, plusz felszereltek egy klímaberendezést is a nappaliba. Külső nyílászárói hőszigeteltek, fakeretesek, a belső ajtók szintén fából készültek, szépek. Rezsije rendkívül alacsony. Ingyenes parkolási lehetőség az épület mögött van. Elhelyezkedése igazán jó, kisebb-nagyobb üzletek, szupermarket, gyógyszertár, iskola, óvoda, orvosi rendelő, és a buszmegálló egészen közel vannak, de a belváros is könnyen, gyorsan elérhető, gyalog is csak 15 perc séta.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Förgeteg Melitta Ház Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 928 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Förgeteg Melitta Ház Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 928 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY