Eladó lakás Jászberény 74 nm
Eladó lakás Jászberény 74 nm
Eladó lakás Jászberény 74 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8157483
Referenciaszám: M281479
Frissítve: 3 napja

Jászberény eladó téglalakás 3 szobás: 52 millió Ft

52 millió Ft
702 703 Ft/m²
74 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 170 029 Ft
Második évtől
219 743 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Jász- Nagykun- Szolnok vármegyében Jászberényben egy második emeleti 74 nm-es tégla szerkezetű lakás! Az ingatlanban kialakításra került két szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, WC, nappali, előszoba, közlekedő! A lakáshoz tartozik egy erkély, garázs és tároló és egy kialakítható padlástér is! Az otthon melegéről gázfűtés gondoskodik a meleg víz ellátását gáz cirkó adja, de lehetőség van a villanybojlerre való átállásra is! A lakás teljes felújításon esett át, szigetelés ,víz, villany, gázvezeték cserék történtek a téli időszakban az otthon melegét falra szerelt radiátorok biztosítják! A szobákban lévő parketta le lett csiszolva és lakkozva, a fürdőszoba fel lett teljesen újítva! A lakáshoz tartoznak beépített szekrények amelyekkel helyet takaríthatunk meg! Ebbe a lakásba egy tisztasági festés után akár be is lehet költözni, a tulajdonos nagy gondot fordított a minőségi termékek alkalmazására! A családi otthonhoz tartozik egy kert rész is, ha valaki virágos kertet szeretne kialakítani akkor az itt megteheti! A lakás amelyhez garázs is van ez egy kiváló lehetőség olyan vásárlóknak is akik vállalkozásban gondolkodnak, mert az utcára nyílik így lehet akár egy üzletet helyiséget is nyitni! Az ingatlan nagyon jól frekventált központi helyen található, pár percre van óvoda, iskola, bolt, buszmegálló, orvosi rendelő, piac, patika! Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége az OTP kedvező konstrukcióit tudom ajánlani! Az ingatlanra CSOK PLUSZ, BABAVÁRÓ hitel megfelelő személyi feltételek mellett felvehető!! Hívjon bizalommal!!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1973
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis Katalin Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 332 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis Katalin Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 332 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY