Eladó lakás Herend 48 nm
Eladó lakás Herend 48 nm
Eladó lakás Herend 48 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8133973
Referenciaszám: LK023026
Frissítve: 1 napja

Herend eladó téglalakás 2 szobás: 35,5 millió Ft

35,5 millió Ft
739 583 Ft/m²
48 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 116 078 Ft
Második évtől
150 017 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
!!! CSAK A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN !!!Eladó Herenden a Fasor utcában egy TELJESEN FELÚJÍTOTT 47 nm-es, 1. EMELETI, ERKÉLYES lakás. Az ingatlan TELJESKÖRŰ FELÚJÍTÁSON esett át, aminek köszönhetően ALACSONY fenntartású, és azonnal költözhető.Az átalakítás részletei:új aljzat beton és padlószigetelés, szintkiegyenlítésbelülről és a plafonon szigetelésúj gipszkarton falakvízvezetékek cseréjevillanyvezetékek cseréje, új villanyóraamperbővítésAriston gáz cirkó kombi kazán új fűtőtestekkel, törölközőszárítóvalúj saját használatú kémény új belső és külső nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóvalúj hideg és meleg burkolatokfekete szerelvényekminőségi szaniterek, épített tusolóúj fürdőszobabútorszínre festett falakmodern LED-es világítótestekburkolt terasz világítással és trapézlemez fallalhűtő-fűtő klíma, H tarifára kötési lehetőséggelA lépcsőház frissen festett. Parkolási lehetőség INGYENESEN a társasház mellett frissen murvázott parkolóban. Tartozik a lakáshoz egy 4,5 nm-es saját tároló. A társasház rendezett jogi állapotú, a lakók kedvesek :). A közös költség 10.000 FT/hó.A közelben megtalálható buszmegálló, boltok, iskola, óvoda, focipálya, pizzéria.Szívből ajánlom ezt a szép kis lakást fiataloknak, időseknek egyaránt.Bármi kérdés felmerül, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1992
Erkély:
1,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kemény László Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 20 237 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kemény László Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 20 237 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY