Eladó lakás Hajmáskér 42 nm
Eladó lakás Hajmáskér 42 nm
Eladó lakás Hajmáskér 42 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8167859
Referenciaszám: 319197
Frissítve: 2 napja

Hajmáskér eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 20,49 millió Ft

20,49 millió Ft
487 857 Ft/m²
42 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 998 Ft
Második évtől
86 587 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ FELÚJÍTOTT 1+1 SZOBÁS TÉGLALAKÁS HAJMÁSKÉREN! FIGYELEM! - Az ingatlan TEHERMENETES! - Az esetleges elírások, információk és a változtatások jogát fenntartjuk! ALAPADATOK: A társasház: - Építési éve: 1980 - Szerkezete: Tégla - A tető formája LAPOS, SZIGETELT - A parkolás az utcán lehetséges, INGYENESEN! - Rendelkezik SAJÁT MEGTAKARÍTÁSSAL A szomszédok és a lakók kedvesek, a lépcsőház TISZTA, RENDEZETT! A lakás: - A 3. emeleten található - Hasznos alapterülete: 42 m2 - 1 egész szobából, 1 félszobából, fürdőszobából, konyhából, közlekedőből és spájzból áll - A fűtést és a meleg vizet HÁZKÖZPONTI KAZÁN biztosítja - A nyílászárók ÚJ TÍPUSÚ MŰANYAG nyílászárók ! - A villanyvezeték-hálózat korszerűsítése megtörtént!! További információkért forduljon hozzám bizalommal - akár hétvégén! AMIBEN MÉG SEGÍTENI TUDUNK: - Megbízható ügyvédi háttér - INGYENES, FÜGGETLEN hitelügyintézés - INGYENES, FÜGGETLEN biztosítási tanácsadás - Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése - Közművek és szolgáltatók átírása - Birtokbaadás lebonyolítása - Felújítások/Teljes kivitelezés - Riasztó rendszerek kiépítése - Kert- és tereprendezés - Ingatlan takarítás - Költöztetés 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosbeépített konyhabútor

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gotthard Ádám GONA Home Az iroda összes hirdetése
+36 70 316 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gotthard Ádám GONA Home Az iroda összes hirdetése
+36 70 316 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY