Eladó lakás Győr 58 nm
Eladó lakás Győr 58 nm
Eladó lakás Győr 58 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7928236
Frissítve: 6 hónapja

Győr eladó téglalakás 3 szobás: 70 millió Ft

70 millió Ft
1 206 897 Ft/m²
58 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 228 885 Ft
Második évtől
295 808 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiváló befektetési lehetőség! Eladásra kínáljuk Győrben, Révfalu legszebb és legkedveltebb részén, a platánfáktól árnyékos, Csendes Damjanich utcában, az egyetemtől és a Belvárostól pár száz méterre található 58 m2-es Kertes téglaépítésű társasházi lakásunkat, egy 42 m2-es garázzsal és egy kb. 25 m2-es tetőtéri Beépítési lehetőséggel. Az ingatlan egy kétszintes, 4 lakásos társasház egyik emeleti lakása. Az 1000 m2-es telken a lakáshoz tartozik egy közös térkövezett gépkocsi bejáró, egy közös rendezett, füves udvar, melyen 4 garázs található. Ezek egyike a lakáshoz tartozó 42 m2-es, külön villannyal ellátott garázs, mely 2 személygépkocsi tárolására is alkalmas, illetve hatalmas tárolóhelyként is funkcionálhat. A lakáshoz tartozik még a ház előtt egy kisebb virágos kert, illetve a garázs mögött is egy kisebb füves kert. Minden lakáshoz a saját vízórájához tartozó külön kerti csap is tartozik. A lakás tájolása É-D irányú, így a lakásban egyaránt megtalálható naposabb és árnyékosabb szoba is. A déli oldalon, közvetlen a lakás felett, a lakáshoz tartozó 30 m2-es jelenlegi padlástérben egy kb. 22-25 m2-es tetőtérbeépítési lehetőség van. A lakásból lépcsőfeljáróval vagy a lépcsőházból a padlás szinten külön bejárattal megoldható egy nagyobb, vagy két kisebb szoba és egy kis fürdő kialakítása. A társasház külső homlokzata egy korábbi felújításnak köszönhetően rendben van. Az egész tető pedig pár éve esett át felújításon, új cseréplemez fedést kapott, kémény felújítást, új bádogozást. A lakás egy zárt, hatalmas üvegfelületű, világos lépcsőházból nyílik. Az ablakok utcafrontra és udvarra is néznek. Az ablakok eredeti duplaszárnyú faablakok, rendszeresen karbantartottak, festettek, koruk ellenére jól zárnak. Minden ablak jó állapotú és jól működő műanyag redőnnyel van felszerelve. A lakás elosztása: előszoba, 3 szoba, fürdőszoba és főzőfülke. a fürdőszoba és a főzőfülke felújításra szorul, de jelen állapotban is használható. A melegvíz ellátásáról és a fűtésről a fürdőszobában elhelyezett, egyedileg szabályozható, Vaillant gázkazán gondoskodik. Minden lakás külön saját mérőórákkal felszerelt. A közelben, pár 100 m-en belül megtalálható bölcsőde, óvoda, általános iskola, nyelviskola, Egyetem, gyermek és felnőtt orvosi rendelők, fogászati rendelő, gyógyszertár, spar, tesco, Fodrász, lottózó, 3 autóbuszmegálló és egyéb kis üzletek. Az ingatlan irányára: 70.000.000.- Ft Ha a hirdetésünk felkeltette az érdeklődését, vagy ha bármi kérdése van, hívjon bizalommal. Az ingatlan időpontegyeztetés után megtekinthető. Érdeklődés és időpont egyeztetés a megadott telefonszámon.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (héra)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskertkapcsolatos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szeredi Zoltán
+36 20 540 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szeredi Zoltán
+36 20 540 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY