Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7832389
Feltöltve: 10 hónapja

Győr eladó téglalakás 2 szobás: 71,9 millió Ft

71,9 millió Ft
1 529 787 Ft/m²
47 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 235 098 Ft
Második évtől
303 837 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr-Révfalu Víziváros részén, a Tavirózsa Lakóparkban eladó 3 éve épült, 3 emeletes épületben kiváló fekvésű, sarki, földszinti lakás. Az optimális tájolásnak köszönöhetően reggeltől kora délutánig napsütéses, viszont a legmelegebb órákban nem tűzi a nap. A lakás egész területén padlófűtéssel szerelt, a fürdőszobában törölköző szárító is kialakításra került. Az ingatlan fő elemei: - 47 m2 alapterületű lakás, - 20 m2-es térkövezett terasz, hangulatos kerti világítással - 20 m2 zöld terület (gyeptégla, növények, sövény telepítve) - 90 m2 térkövezett kocsibeálló (2+1 autó részére) - 10 m2 fa kisház (villany kivezetve) A lakás helyiségei: - előszoba - wc, kézmosóval - amerikai konyhás nappali (pultos étkezővel az optimális helykihasználás miatt) - 2 hálószoba - fürdőszoba (kád, mosdó, illetve egy második wc-vel) További tudnivalók: - a konyha AEG gépekkel szerelt, - a lakásban motoros, applikációból is működtethető redőnyök találhatóak, - minden nyílászáró el/felhúzható szúnyoghálóval szerelt - 3 helyiségben (nappali, 2 hálószoba) hűtő-fűtő klímák, - a teraszajtó duplán nyíló, - illetve kerti csap is található az udvaron. A lakás megtekinthető előre egyeztetett időpontban. Ingatlanosok kérem ne keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szabó Péter
+36 30 912 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szabó Péter
+36 30 912 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY