Eladó lakás Győr, Ménfőcsanak 67 nm
Eladó lakás Győr, Ménfőcsanak 67 nm
Eladó lakás Győr, Ménfőcsanak 67 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8154487
Referenciaszám: 210600474
Frissítve: 1 napja

Győr eladó téglalakás 4 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
894 030 Ft/m²
67 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 195 860 Ft
Második évtől
253 127 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tovább bővül a Hegyalja Lakópark lakás kínálata Győr - Ménfőcsanak és Győrújbarát határán, ahol 2 db kertkapcsolatos 4 szobás új építésű, téglalakás épül fel  a D TÖMB-ben. CSOK PLUSZ igényelhető. HASZNÁLD KI! Nettó lakótér: 66,55 nm. Terasz + 10,75 nm + kert    Előnyök: Kiváló infrastruktúrával rendelkező lakópark, akár sétálva autó nélkül elérhető az iskola, az óvoda, a posta, a gyógyszertár és az üzletsorok. Zöld környezet az egyik oldalon, amelynek a beépítése nem lehetséges, valamint a domboldalra néző örök panoráma. Csak 1 közvetlen szomszéd. Te is erre vágysz? Ideális lakásméret, kezelhető kertnagyság, ahol szívesen játszanak a gyerekek és teljes biztonságban vannak, a felnőttek pedig kertipartiznak. (Indulhat a buli?) Lehet medencéd, jöhet a cica és a kutyus is. Feletted nem járkál senki körömcipőben. Csend, nyugalom, jó közlekedés, tökéletes infrastruktúrával rendelkező rész. Közel az autópálya és a belváros, és egy jó fagyizó.    Műszaki infók: Napelem előkészítés. Hanggátló lakáselválasztó falazat. Porotherm és Leiertherm építőanyagok. (teherhordó fal 30 cm / válaszfal 10 cm) Austrotherm minőségi homlokzati hőszigetelés 20 cm. Nyílászárók: „A” kategóriás 5 légkamrás műanyag ablakok 3 rétegű üvegezéssel. Ug=0,67W/m2K. Biztonsági bejárati ajtó, 100 x 210-es névleges méretű, MABISZ minősítéssel. Redőny előkészítés. (redőnytok) Klíma előkészítés. Gázkazán – Padlófűtés Bramac cserépfedéssel sötétszürke 14-25 fokos tető. Kertkapcsolat. A gépjárművek számára beton kockakő térburkolatú parkolóhely 100%-os készültségben kerülnek átadásra. GK. beálló. 1,5 M Ft / db Legyen a tied! Az idő pénz! Foglald le magadnak most! CSOK PLUSZ IGÉNYELHETŐ! Az ingatlan kulcsrakész kivitelezése is lehetséges   FŰTÉSKÉSZ ÁTADÁS 2025 TAVASZ Az idő pénz, foglald le magadnak most bevezető áron! + 36 20 481 3369   A látványképek az ötletadás célját szolgálják, élethű illusztrációk a tökéletes helykihasználást figyelembe véve.   

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
BB (2016-2023-as besorolás)
Napelem:
Van
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállóinternetvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hartmann-né Ildikó Viki Dr. Fekete Ingatlan Iroda Csoport - Ügyvédházak Győr Az iroda összes hirdetése
+36 20 481 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hartmann-né Ildikó Viki Dr. Fekete Ingatlan Iroda Csoport - Ügyvédházak Győr Az iroda összes hirdetése
+36 20 481 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY