Eladó lakás Győr, Kisbácsa 74 nm
Eladó lakás Győr, Kisbácsa 74 nm
Eladó lakás Győr, Kisbácsa 74 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8044089
Referenciaszám: 5681
Feltöltve: 3 hónapja

Győr eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 55,9 millió Ft

55,9 millió Ft
755 405 Ft/m²
74 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr-Kisbácsán, a Votinszky utcában, 2003-ban épült 4 lakásos társasházban I. emeleti, 74,1 nm + 7,5 nm erkély alapterületű, nappali + 2 hálószobás, amerikai konyhás, erkélyes, tetőtéri téglalakás, 1 db zárt udvari kocsibeállóval eladó. Tagolása: előszoba (4,2 nm), wc (1 nm), amerikai konyhás nappali étkezővel (36,3 nm), éléskamra (2,7 nm), háló (9,9 nm), háló (12,6 nm), fürdőszoba (5,3 nm), közlekedő (2,1 nm), erkély (7,5 nm) A társasház PH 38 téglából épült, cserép fedésű sátortetővel. Redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt műanyag ablakokat és tetőtéri fa ablakokat építettek be. A lakás fűtését és meleg víz ellátását kombi gázkazán biztosítja, a hőleadók radiátorok. Riasztó és klíma kiépítésre került. A szobák és a nappali laminált parketta, a többi helyiség kerámia burkolatot kapott. A falak festettek. Új IKEA magasfényű fehér konyhabútor került beépítésre, mely gépekkel felszerelt: mosógép, mosogatógép, fagyasztós hűtőszekrény, gáztűzhely, villanysütő, páraelszívó. Az előszobában beépített tükrös gardróbszekrény segíti a tárolást. Az erkély a két hálószobából megközelíthető. A fenntartási költség kedvező, a közös költség 7.500,- Ft/hó. A lakáshoz 1 db kocsibeálló tartozik a térkövezett udvaron. A kapu automata nyitású. A padlás és a hátsó udvar közös használatú. Az udvar parkosított, az öntözés fúrt kútról megoldott. A társasház udvara mögött természetvédelmi terület található, ahova közvetlen kijárat nyílik az udvarról. A lépcsőházban közös tárolóhelyiség került kialakításra. Tehermentes ingatlan. Nagyobb alapterületű, felújítandó belvárosi vagy Duna parti lakás cseréje értékegyeztetéssel lehetséges! Irányár: 55.900.000,- Ft (hiv. szám: 5681.)

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Erkély:
7,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállósaját parkolójó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosamerikai konyhaétkezőkamraerkélybeépített konyhabútorbeépített szekrényalacsony közös költségvízórásklímaparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bernadett Tóth Panoráma Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 389 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bernadett Tóth Panoráma Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 389 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY