Eladó lakás Gödöllő 160 nm
Eladó lakás Gödöllő 160 nm
Eladó lakás Gödöllő 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7826862
Referenciaszám: LK052630
Frissítve: 1 hónapja

Gödöllő eladó téglalakás 6 szobás: 130 millió Ft

130 millió Ft
812 500 Ft/m²
160 m²
Alapterület
6 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 293 Ft
Második évtől
514 894 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gödöllő központi részén, frissen felújított 160 nm lakás, saját kerttel!A ház 2011-ben épültegy energiát megtakarító technológiával (Prokoncept) mellyel a lakás rezsije nagyon alacsony. Az ingatlan 2023-ban teljes körűen fel lett újítva, frissítve. A ház egy 3 lakásos társasház. A ház lokációja tökéletes, 350 m a Posta, gyalogos távolságra a sétáló utca, Szabadság tér, Művészetek háza.. Közlekedés szintén elérhető távolságra gyalog HÉV és buszmegálló.A lakás 2023-ban teljeskörűen fel lett újítva, frissítve. A lakásban az összes szoba új magas minőségű laminált parketta burkolatot kapott és a fürdőszobák is teljes körű felújításon estek át, új igényes burkolatok, olasz csaptelepek és szaniterek kerület beépítésre. A hideg burkolat alatt padlófűtés biztosítja a kellemes hőérzetet. Az emeleten és a szobákban radiátoros fűtés lett kiépítve. A földszinti hálószobában egy hatalmas gardrób került kialakításra. A földszinti nappaliban 270x210 új nyílászáró került beépítésre, ami szabad kilátást enged a teraszra és a zöld területre. A lakáshoz tartozik egy burkolt, 40 nm-es terasz és egy 120 nm-es zöld terület és egy felszini gépjármű beálló.A lakás tökéletesen megfelel egy nagy család otthonának ahol már ha nagyon gyerekek egy külön életteret kapnak az emeleten, de alkalmas lehet egy otthon+munkahely megoldásra is hiszen a földszinten könnyen kialakítható egy iroda, munkahely az emeleten meg a magán szféra.Rugalmasan megtekinthető, akár hétvégé is, de vigyázat könnyen megszerethető ingatlan!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2011
Erkély:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete-Kardos Zoltán Duna House - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 20 512 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete-Kardos Zoltán Duna House - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 20 512 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY