Eladó lakás Fót, Kisalag 60 nm
Eladó lakás Fót, Kisalag 60 nm
Eladó lakás Fót, Kisalag 60 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8158854
Referenciaszám: H486655
Feltöltve: 11 napja

Fót eladó téglalakás 2 szobás: 55,9 millió Ft

55,9 millió Ft
931 667 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tisztelt érdeklő! Ha éppen az első lakásodat keresed, vagy egy befektetési lehetőséget, akkor ez az ingatlan tökéletes választás lehet számodra! A használt lakásunk Pest vármegyében, Fóton található, a Kisalag városrészben, a Kazinczy Ferenc utcában. Az ingatlan alapterülete 60 nm, 2 szoba, nappali konyha, és 1 fürdőszoba található benne. A lakáshoz tartozik egy 20 nm-es terasz és egy garázs férőhely is. Az ingatlan állapota jó, és frissen felújított. Az épületben három klíma biztosítja a hűtést, és egyéb fűtési lehetőségek is rendelkezésre állnak. A beépített bútorok és szekrények pedig praktikus és esztétikus megoldást nyújtanak a tárolásra. A lakás kertkapcsolatos, így a természet közelségében élvezheted a nyugalmat és a csendet. A tetőteraszról pedig lenyűgöző panoráma nyílik a környékre. A rendezett kert és a csendes környék pedig még kellemesebbé teszik az itt élést. Az ingatlan kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, így autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A környék tele van előnyös adottságokkal, így számos kényelmi szolgáltatás és üzlet található a közelben. A biztonság és a csend pedig garantált a környéken. Ha kérdéseid merülnének fel az ingatlanról, vagy szeretnél időpontot egyeztetni a megtekintésére, akkor keress minket bizalommal! Várjuk hívásodat!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2010
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Radák Tibor Otthon Centrum - Dunakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Radák Tibor Otthon Centrum - Dunakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY