Eladó lakás Érd 69 nm
Eladó lakás Érd 69 nm
Eladó lakás Érd 69 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8137964
Referenciaszám: LK084471
Frissítve: 2 napja

Érd eladó téglalakás 3 szobás: 69 millió Ft

69 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
69 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 225 616 Ft
Második évtől
291 582 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Exkluzív lakás eladó a város szívében, mindössze 69 000 000 HUF-ért! Fedezze fel ezt a lenyűgöző, 69 m²-es, amerikai konyhás nappalis lakást, mely két hálószobával, egy 10 m²-es terasszal, két teremgarázs beállóval és három tárolóval büszkélkedhet.  A lakáshoz 2 garázs és 2 tároló kötelezően megvásárolandó. az ingatlan vételárán felül (1. garázs+tároló 9.500.000,- és  2. garázs+tároló 9.500.000,-) Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget , hogy az Ön legyen ennek a csodálatos lakásnak a tulajdonosa, ahol minden adott a kényelmes és modern városi élethez. Fedezze fel, milyen élmény napi szinten hazaérkezni ebbe a napfényes, tágas és kényelmes otthonba . Vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért és egy személyes megtekintésért!A két teremgarázs beálló és a három tároló extra tárolási lehetőséget biztosít, így a sporteszközök, kerékpárok vagy szezonális dekorációk kényelmesen és biztonságosan tárolhatók. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a városközpontban, így minden szükséges létesítmény ,-  üzletek, éttermek, iskolák -,könnyen és gyorsan elérhető.Az otthon kialakítása modern és igényes, tökéletes választás azok számára, akik a város közepén szeretnének élni, de nem akarnak lemondani a nyugalomról és a kényelemről. A teraszról gyönyörű kilátás nyílik a környező területekre, így reggelente egy csésze kávé mellett vagy esténként a naplementét nézve pihenhet.Az épület tégla szerkezete garantálja a tartósságot és a jó hőszigetelést, míg a hívólift a mindennapi kényelmet szolgálja. A lakásban házközponti fűtés gondoskodik a meleg otthonról, mely gazdaságos és kényelmes megoldást nyújt a lakók számára. Az ingatlan kivételesen napfényes, kellemes és barátságos atmoszférát teremtve.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
2005
Erkély:
4,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízóráslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Helga Duna House - Budafok, Promontor Udvar Az iroda összes hirdetése
+36 20 244 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Helga Duna House - Budafok, Promontor Udvar Az iroda összes hirdetése
+36 20 244 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY