Eladó lakás Érd 92 nm
Eladó lakás Érd 92 nm
Eladó lakás Érd 92 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7979965
Referenciaszám: MH1482
Frissítve: 2 hónapja

Érd eladó téglalakás 3 szobás: 67,5 millió Ft

67,5 millió Ft
733 696 Ft/m²
92 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 220 711 Ft
Második évtől
285 244 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érd, Fenyves-Parkvárosban eladó egy azonnal költözhető, 1. emeleti, nettó 91.6 m2 lakóterületű, 2 szoba + nappalis lakás, saját kertrésszel, több terasszal és parkolókkal. Az ingatlan alaposabb megismeréséhez, kérem tekintse meg a Youtube bemutató videó: https://www.youtube.com/watch?v=05_-9TgLKGM A ház 2003-ban egy 895 m2-es, összközműves telekre épült, 30-as Porotherm téglából, 10-es tégla válaszfalakkal és Porotherm E-gerendás födémmel. Fehér, műanyag, hő- és hangszigetelt nyílászárókat építettek be, redőnyökkel és rovarhálóval felszerelve. A lakás fűtéséről egy kombi gázcirkó kazán gondoskodik, radiátoros hőleadással. A komfortos hőmérsékletet a nappaliban felszerelt klíma biztosítja. A lakás mozgásérzékelős riasztórendszerrel felszerelt. Motoros nagykapun bejutva, 3 autó parkolására alkalmas térkövezett kocsibeálló tartozik a lakáshoz. A vételár részét képezi a gépiesített konyhabútor és a beépített szekrény. A lakáshoz tartozik 233 m2, kizárólagos használatú, saját kertrész, amelyet az új tulajdonos kerítéssel is leválaszthat magának. Ledeszkázott, tárolásra alkalmas padlástér. Egy emeletes családi ház lett felosztva szintenként 1-1 lakássá, lakásonként külön bejárattal, saját kertrésszel és közmű órákkal. A lakásokat egy ügyvéd által ellenjegyzett, használati megosztás választja szét. A földszinti lakásban egy csendes, kedves hölgy lakik, két tizenéves gyerekével. A lakás egy 25.6 m2-es nappali, melyből kiléphet egy 16.3 m2-es teraszra, kettő 12.2 m2-es szoba, egy 14 m2-es fürdő, egy 12 m2-es konyha, melyből kiléphet egy 5.9 m2-es terasz, egy 15.2 m2-es előtér-közlekedő, egy 4.9 m2-es gardrób, egy 4.3 m2-es kamra, egy 4.1 m2-es gardrób és egy 1.3 m2-es Wc helységekből áll. A lakás könnyen 3 szoba + nappalisra alakítható, a nappali és a mellette lévő gardrób összenyitásával, a nappaliból leválasztható egy 3. hálószoba, erről a fotók között talál egy tájékoztató alaprajzot.. Az ingatlan jó elhelyezkedésű, Fenyves-Parkváros felső részén helyezkedik el, távol az autópálya zajától. Sétatávolságra az új iskola, óvoda, játszótér és buszmegálló, autóval 5-6 percre Interspar, boltok, üzletek és az M7-es autópálya. Az ingatlan megvásárlásához hitel felvétele is igénybe vehető, hogy Öné lehessen ez a lakás. Profi, rugalmas és kedves, bankfüggetlen hitelügyintézőm, díjmentesen mindenben segítségére lesz, hogy a legjobb konstrukciós hitelfeltételekkel vásárolhasson. Az ingatlannal és megtekintési időpont kérésével kapcsolatban hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Terasz:
23 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállóteraszriasztóklímaredőnyszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magic House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 600 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magic House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 600 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY