Eladó lakás Eger, Hatvanihóstya 90 nm
Eladó lakás Eger, Hatvanihóstya 90 nm
Eladó lakás Eger, Hatvanihóstya 90 nm
+37 fotó
Hirdetéskód: 7821343
Referenciaszám: 546_ipe
Frissítve: ma

Eger eladó téglalakás 4 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
776 667 Ft/m²
90 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 228 558 Ft
Második évtől
295 386 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eger, Hatvani hóstyán 90 m2-s lakóterű, nappali + 3 hálószobás, családi házas jellegű, társasházi lakásként nyilvántartott ingatlan 33 m2-s terasszal, fűthető medencével, 15 m2-s garázzsal, 20 m2-s, padlásos kocsibeállóval, udvarkapcsolattal eladó. Az épületet 2005-ben átalakították, bővítették az alapterületet, az alapokat meghagyva tetőteret, emeleti teraszt alakítottak ki, ahol egy komplett konyha lett kiépítve. A medence rész 2017-ben készült el, mely 7 m3-s, fűthető. Az épület betoncseréppel fedett, új gerendázattal, mely szintén 2005-ben készült. Szigetelés (7 cm) történt, 2021-ben külső színezés. Az ingatlanban mindkét szinten modern, tágas fürdőszoba van, 1-1 wc. Földszinten amerikai konyhás nappali + 1 hálószoba, emeleten 2 hálószoba. A fenntartási költség alacsony, közös költség nincs. Az épület energetikai besorolása: DD. Fűtés, meleg vízellátás: 1 éves BAXI kondenzációs gázkazánról történik, a gázszámla havi szinten nem éri el a 10. e ft-t. Kiegészítő fűtésként a nappaliban elhelyezett kandalló (2021.) áll rendelkezésre. 2021-ben készült a konyha, beépített BOSCH gépekkel, a világítótesteket, szanitereket, csapokat, bejárati ajtót és részben burkolatokat cseréltek a lakásban. A telek 812 m2, melyen 3 önálló épület van közös udvarhasználattal, mely barátságos, rendezett, nem zavarják egymást a lakók. Az ingatlan ötvözi a lakás és családi ház előnyeit, modern, igényes kialakítású, egyedi hangulatú. A teraszt nyáron növények teszik zárttá, télen viszont panorámás kilátás van a városra. Elhelyezkedése kiváló - az Agria Pláza, Bartók tér közelében, könnyű megközelítéssel. Kizárólag irodánk kínálatában. Rugalmas megtekintéssel várom a hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázskertjó közlekedésűvilágosamerikai konyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tegzes Ildikó Ingatlan Paletta Az iroda összes hirdetése
+36 30 229 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tegzes Ildikó Ingatlan Paletta Az iroda összes hirdetése
+36 30 229 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY