Eladó lakás Dunakeszi 100 nm
Eladó lakás Dunakeszi 100 nm
Eladó lakás Dunakeszi 100 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8123903
Referenciaszám: LK045314-4653527
Frissítve: ma

Dunakeszi eladó téglalakás 3+1 fél szobás: 109,5 millió Ft

109,5 millió Ft
1 095 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
3+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 317 797 Ft
Második évtől
433 699 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dunakeszin az Alagligeti Lakóparkban eladó egy Prémium minőségű, gyönyörű, kertkapcsolatos társasházi földszinti lakás. Az ingatlan 100 m² hasznos alapterületű a csodás beépített terasszal együtt. Maga a lakás 85,06 m²-es, minőségi anyagokból épült, tágas, napfényes, jó elrendezésű. 2,7 m a belmagassága, egy nagy amerikai konyhás nappalival /28,2 m²/, két szobával /14,3 m² és 12,09 m²/ és egy félszobával /9,72m²/ rendelkezik. Található továbbá benne egy nagy előszoba-folyosó /13,18 m²/, két falán nagy beépített szekrényekkel, egy zuhanyzós, tágas fürdőszoba /szintén sok extra tárolószekrénnyel/, egy különálló WC, melyek két éve lettek teljesen felújítva, illetve egy közös tároló /13 m²/ az ajtó előtti folyosón is tartozik hozzá. Nagy kertkapcsolatos fedett terasza most lett felújítva, számos extrával felszerelt, gyakorlatilag 3 oldalról zárttá tehető. A fényvédő tetőn túl van egy oszlopokhoz rögzíthető, nyitható ernyő, ami még jobban véd a hőtől, illetve zárt redőny az oldalfalon, hogy az esőtől is védve legyen. A fűtése kondenzációs cirkóval van megoldva, radiátorokkal. A rezsije átlag havi 40.000 forint. Minden ablakon redőny, szúnyogháló található, Prémium gépekkel felszerelt konyhabútor /Teka és Electrolux/, illetve szintén három Daikin felső kategóriás hűtő-fűtő klíma van a szobákban /a nappaliban egy csúcs szerver klíma/, illetve riasztó. Az összes szoba és helyiség minőségi járólappal van burkolva, kivéve a laminált padlós fél szoba. A társasházban 11 lakás található, mind külön, villany-, gáz- és vízórával. a 2000-es évek elején épült, tégla falazattal és szigeteléssel rendelkezik, 1 kocsi számára elegendő beálló van a közös kertben, további 1 utcai vendégparkolója van a beállója előtti kapunál. A közös költség 18.000 forint havonta. Zárt kertje 100 m²-es, a ház mellett és mögötte élhető méretű területtel melyre a nappali kertkapcsolatos ajtaja nyílik a teraszon át. Vendégek esetén a kocsibeálló felőli kertkapun is lehet közlekedni a terasz felé, nem szükséges a lakáson át. A környék és az utca is egy nyugodt, átmenő forgalom mentes zsákutca. A közelben séta távolságra bölcsőde, óvoda és iskola, játszótér található. A közelben van több bolt, pékség, étterem és a fóti Tesco is. Közlekedés szempontjából Dunakeszi legjobb elhelyezkedésű lakóparkja, hisz a közelben vannak a helyi, az Auchan, illetve a távolsági busz megállói is. Gépkocsival az M0, M2 és az M3 az Alagimajori úton pár perc alatt elérhető. Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűamerikai konyhavízóráshőszigeteltriasztóklímaredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kulcsár Ferenc Duna House Szent István tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 484 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kulcsár Ferenc Duna House Szent István tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 484 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY