Eladó lakás Dorog 33 nm
Eladó lakás Dorog 33 nm
Eladó lakás Dorog 33 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8145340
Referenciaszám: 713200016
Feltöltve: 24 napja

Dorog eladó téglalakás 2 szobás: 24,5 millió Ft

24,5 millió Ft
742 424 Ft/m²
33 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 80 110 Ft
Második évtől
103 533 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó földszinti lakás Dorog belvárosában!   Dorogon, a Mária utcában eladó egy földszinti kertkapcsolatos, felújított lakás! A társasház udvarában összesen négy lakás található. Az udvar zárt, a parkolás minden lakó részére biztosított. A társasházhoz tartozik egy önálló, szép pince is. A lakásba belépve a konyha-étkező-nappali helyiségbe jutunk. A konyhához tartozik egy spejz is, itt kapott helyet az elektromos kazán is. A konyhában található még egy hűtő-fütő klíma is, mely másodlagos fűtési lehetőségként funkcionál. Található itt még egy kémény is, ide könnyedén vissza helyezhető a fa tüzelésű kályha is harmadlagos fűtési lehetőségnek. A konyhából egy folyosón közelíthető meg a hálószoba, azzal szemben pedig a fürdőszoba. A ház kívülről szigetelt, ezáltal a lakás rezsije igen kedvező. A lakáshoz tartozik egy saját szerszámtároló melléképület is. A lakás teljeskörű felújításon esett át. A vételár teljes kifizetését követően azonnal birtokba vehető! Közvetlen közelben található bevásárlási lehetőség, hentes, pékség, zöldséges, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda, néhány perc sétányira pedig buszmegálló és vasútállomás is.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállóbútorozottklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
dr. Meszes-Bábszki Fanni FANNIngatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 398 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
dr. Meszes-Bábszki Fanni FANNIngatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 398 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY