Eladó lakás Debrecen, Sestakert 55 nm
Eladó lakás Debrecen, Sestakert 55 nm
Eladó lakás Debrecen, Sestakert 55 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8157504
Referenciaszám: 111971
Frissítve: 1 napja

Debrecen eladó téglalakás 2 szobás: 44,5 millió Ft

44,5 millió Ft
809 091 Ft/m²
55 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 145 506 Ft
Második évtől
188 049 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyetemek szomszédságában, a Mikszáth Kálmán utcán, zárt udvarral rendelkező, szigetelt társasházban, 55 m2-es 2 szobás, étkezőkonyhás, mért tömbfűtéses, klímás, azonnal birtokba vehető, negyedik emeleti lakás, udvaron gépkocsi parkolóval eladó. Irányár: 44.500.000 Ft. Érdeklődni: 30-2288-369 ******************* Részletes leírás: ******************* A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a közvetlen közelben minden üzlet és szolgáltatás elérhető, a mindennapokban szükséges lehet. Egyaránt megtalálhatóak kisebb-nagyobb élelmiszerboltok, zöldséges, pékség, kávézó, étterem, cukrászda, és még sorolhatnánk mi minden. Akinek az Egyetemek közelsége a fő szempont, annak fontos információ, hogy az Egyetem téri Campus látótávolságban, a Böszörményi úti Campus nagyjából öt perc séta. A társasház az 1970-es évek elején épült, csúsztatott zsalus technológiával, négyemeletes kivitelben, szintenként három lakással. Az elmúlt időszakban a több lépcsőházból álló épületsor teljes külső szigetelést kapott, bele értve a tetőszigetelést is, kicserélték az összes külső nyílászárót, és a tömbfűtést egyedileg szabályozhatóvá és mérhetővé tették. A több lépcsőházas épületsorhoz tartozó hátsó udvar teljesen körbekerített, ahol a lakók számra kerültek kialakításra parkoló helyek. Mindezek mellett a tulajdonosok virágoskerttel, és egy kis zöld területtel is igyekeztek hangulatossá tenni lakókörnyezetüket. Az eladásra kínált lakás a negyedik emeleten található. Tájolását tekintve délnyugati és északkeleti irányokba néz. Az erkélyes szoba, és maga az erkély is északkelet felé, vagyis az Újkerti városrész, míg a konyha és a másik szoba délnyugat felé, vagyis az Egyetem tér felé tekint. Az 55 m2-es lakótér praktikus elrendezésű, a szobák tágasak, és külön bejáratúak. A kisebbik szobához tartozik egy járható gardrób, ami eredetileg is meg volt, viszont kapott egy esztétikusabb kialakítást. A nagyobbik szobához tartozik az erkély, ami méretét tekintve teljesen jól használható. A konyha rendelkezik egy étkező résszel is, ahol a közös étkezések és beszélgetések helyet kaphatnak. A fürdő és a WC a közlekedőből nyílik, egymástól elkülönített helyiségekben. A rezsi abszolút kezelhető mértékű, a havi állandó költség 20.000 Ft., ami magában foglalja a közös költséget, az éves fűtésátalányt, valamint a használati meleg vizet. Mindezeken kívül mindössze a hideg víz és a villany, és persze a telekommunikációs szolgáltatás, ami még a havi kiadásokhoz kapcsolódik. A lakáshoz tartozik egy pince helyiség felének használati jogosultsága, ahol bőven elfér a kerékpár, a roller, vagy a autó csere gumi szettje is. Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek, a tulajdoni lap tehermentes.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cserven Gábor Cserven Gábor ingatlanértékesítési szakértő Az iroda összes hirdetése
+36 30 228 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cserven Gábor Cserven Gábor ingatlanértékesítési szakértő Az iroda összes hirdetése
+36 30 228 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY