Eladó lakás Debrecen, Belváros 46 nm
Eladó lakás Debrecen, Belváros 46 nm
Eladó lakás Debrecen, Belváros 46 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8167564
Referenciaszám: 112220
Frissítve: ma

Debrecen eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 36,5 millió Ft

36,5 millió Ft
793 478 Ft/m²
46 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
6. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 119 347 Ft
Második évtől
154 243 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Belváros vonzáskörzetében, a Bethlen utcán, 42 m2-es, 1+1 szobás, nagy erkélyes, mért fűtéses, hatodik emeleti, rugalmasan birtokba vehető, kis rezsijű lakás eladó. Irányár: 36.500.000 Ft. Érdeklődni: 30-2288-369 ****************** Részletes leírás: ****************** A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, séta távolságon belül minden, a hétköznapokban szükséges üzlet és szolgáltatás elérhető. Tömegközlekedési eszközök tekintetében is széles a választék. Akár az egyes, akár a kettes villamos megállója egy sóhajtásnyira, buszmegálló szinte a ház előtt. A Kossuth tér még andalogva sincs tíz perc távolságra. A társasház épülete vasbetonvázas technológiával épült, téglafalakkal, tizenhat emeletes kivitelben. Az eladásra kínált lakás a hatodik emeleten található, tájolását tekintve a szobák nyugati irányba, vagyis a Bethlen utca felé, a konyha és a fürdő keleti, vagyis a Péterfia utca irányába néz. A lakás a lépcsőházon belül köztes elhelyezkedésű, így minden oldalról védett és fűtött. A 46 m2-es lakótér tágas, és praktikus elrendezésű. Minimális átalakításnak köszönhetően (egy válaszfal kivételre került) a konyha, étkező funkcióval is rendelkezik, így sokkal kellemesebb lett a térérzet is. A nagyszobából közelíthető meg az erkély, ami valójában mind két szoba szélességében fut. Ennek köszönhetően, idekint kényelmesen elfér egy kis asztal két székkel, és még a ruhaszárítónak is marad bőven hely. A félszoba egyaránt megközelíthető a nagyszobán keresztül, vagy egy külön közlekedőn keresztül is. Ebből a közlekedőből nyílik a fürdő, ami egyben van a WC-vel. Külön kiemelendő tény, hogy a fürdő rendelkezik ablakkal, ami szabadtérre szellőzik. Plusz adalék a praktikumok sorában az, hogy a konyhához tartozik egy kis spájz, ami kellő mennyiségű elemózsiát képes magába fogadni. A lakás állapotváltozásának tekintetében a 2017-es év kiemelendő. Ekkor lett kicserélve a külső nyílászárók a két szobában, és a fürdőben, ekkor került beépítésre a konyhabútor, a hozzá tartozó tűzhellyel együtt. Rezsi tekintetében abszolút versenyképesek a számok, a közös költség 11.730 Ft., a téli hőszolgáltatói díj 13.000 Ft. körül mozog, amiből szezon végén még vissza is térít a szolgáltató. Tulajdoni viszonyok tekintetében is minden rendben van, egy tulajdonos van, és a tulajdoni lap tehermentes. Birtokbaadás a kialkudott vételár megfizetésének tekintetében, rugalmasan megoldható. A lakás a jelenlegi bútorokkal együtt is megvásárolható, az ingóságok külön megállapodás részét képezik. A szokványos tartozékok, mint a konyhabútor és tűzhely természetesen kérdés nélkül maradnak.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cserven Gábor Cserven Gábor ingatlanértékesítési szakértő Az iroda összes hirdetése
+36 30 228 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cserven Gábor Cserven Gábor ingatlanértékesítési szakértő Az iroda összes hirdetése
+36 30 228 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY