Eladó lakás Debrecen, Belváros 67 nm
Eladó lakás Debrecen, Belváros 67 nm
Eladó lakás Debrecen, Belváros 67 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8163186
Referenciaszám: 112128
Frissítve: 3 napja

Debrecen eladó téglalakás 2 szobás: 85,61 millió Ft

85,61 millió Ft
1 277 787 Ft/m²
67 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 279 932 Ft
Második évtől
361 781 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ lakás Debrecen belvárosának CSENDES, forgalommentes részén. A déli fekvésű, kertkapcsolatos lakás TÖKÉLETES helyszín a pihenésre, kikapcsolódásra. Praktikus kialakítású, 66,62 nm-es, amerikai konyhás nappali hálószobával, terasz 8,56 nm-es, 59,64 nm-es saját használatú kerttel. Az épület fűtése távhővel van megoldva, egyedi mérőkkel, ami garantálja a személyre szabott és gazdaságos energiafogyasztást. Emellett korszerű HŰTŐ-FŰTŐ levegős hőszivattyús berendezés kerül beépítésre, amely egész évben kellemes hőmérsékletet biztosít. A pinceszinten parkolóhelyek biztosítják gépjárművei védelmét. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, keressen a részletekért! Referenciaszám: # 112128 ***** FOR SALE is a NEWLY BUILT apartment in a QUIET, traffic-free part of downtown Debrecen. The south-facing, garden-connected apartment is the PERFECT place for rest and relaxation. Practically designed, 66.62 sq.m. living room with American kitchen and bedroom, terrace 8.56 sq.m., 59.64 sq.m. private garden. The building is heated with district heating, with individual meters, which guarantees personalized and economical energy consumption. In addition, modern COOLING-HEATING air heat pump equipment is installed, which ensures a pleasant temperature all year round. Parking spaces on the basement level ensure the protection of your vehicles. Dont miss this opportunity, search for details!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kolbe Judit Nagyerdei Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 559 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kolbe Judit Nagyerdei Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 559 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY