Eladó lakás Cserkeszőlő 71 nm
Eladó lakás Cserkeszőlő 71 nm
Eladó lakás Cserkeszőlő 71 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8145172
Referenciaszám: LK031333
Frissítve: 3 napja

Cserkeszőlő eladó téglalakás 3 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
702 817 Ft/m²
71 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Cserkeszőlőn a termálfürdő szomszédságában egy 2004-ben épült ház2. emeletéről, 71 nm-es dupla komfortos lakás 10 nm-es loggiával ELADÓ!Ez a zárt, parkosított, saját kis tóval rendelkező lakóparki ingatlan állandólakhatásra, kiadásra, de nyaraltatásra is tökéletesen alkalmas. Remekelrendezésű, két szobával, egy amerikai konyhás nappalival, két fürdővel,plusz egy külön WC-vel rendelkezik. Az egyik vizes helyiségben zuhanyzó,a másikban pedig masszázskád található, a lakás különlegessége, hogymindkettőben megtalálható külön termálvizes csaptelep. A beépítettrusztikolt fenyő konyhabútor és pult kiválóan harmonizál a hasonló stílusúközlekedő falburkolatával és az előszoba falával. A tágas loggiáról kilátásnyílik az igazán zöld belső kertre.Az ablakok és az erkélyajtók redőnnyel rendelkeznek, emellett a lakáshozbeépített gépek is tartoznak. A távfűtés szintén termálvizről működik, aradiátorok szabályozhatóak. Az épület liftes, a zárt folyosó csendes és tiszta.További előny, hogy elkerített parkoló is tartozik a lakóparkhoz.A lakás Cserkeszőlő központjában van, két perc sétával elérhetővé válik afürdő, boltok és éttermek. A közelben több nagyobb város található (Kecskemét,Tiszaföldvár, Kunszentmárton), a horgászni vágyóknak számos lehetőségadódik a térségben.A tulajdoni lap tehermentes, hitel nem akadály, ha meg szeretné tekinteni,vagy lennének további kérdései, kérem hívjon telefonon, vagy küldjön üzenetet!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2004
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dobi Dorián Duna House - Vécsey utca (Pesterzsébet) Az iroda összes hirdetése
+36 30 452 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dobi Dorián Duna House - Vécsey utca (Pesterzsébet) Az iroda összes hirdetése
+36 30 452 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY