Eladó lakás Budapest XXI. kerület 63 nm
Eladó lakás Budapest XXI. kerület 63 nm
Eladó lakás Budapest XXI. kerület 63 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8172492
Referenciaszám: M282633
Feltöltve: 3 napja

Budapest XXI. kerület eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 44 millió Ft

44 millió Ft
698 413 Ft/m²
63 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 143 871 Ft
Második évtől
185 937 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Csepel zöldövezeti részén, az Erdősor utcában található egy 63 m2-es, 2+1 félszobás, erkélyes lakás. Az ingatlan a társasház 3. emeletén helyezkedik el, és remek választás lehet családosok számára is. Lakásról: A lakás 63 m2-es, a szobák külön nyílnak, ami biztosítja a lakók számára a szükséges privát teret. Az elrendezés praktikus: a WC és a fürdőszoba külön helyiségben található, mindkettő ablakos, így természetes fény árasztja el őket. A konyha is világos, ablakos kialakítású, ami kifejezetten előnyös főzés közben. A lakás délnyugati fekvésű, ami biztosítja a csendes, nyugodt környezetet. A lakás közepes állapotú, tavaly festették, azonban műszaki felújítás nem történt, tehát a vezetékeket nem cserélték ki, és a fa ablakok is megmaradtak. A fűtés gázkonvektoros, amely hatékonyan biztosítja a meleget a hidegebb hónapokban. A közös költség 12.600,- Ft, amely tartalmazza a felújítási alapot is. A társasház tervezi a külső szigetelést, ami hosszú távon csökkentheti a fűtési költségeket. Továbbá, közös pince és tároló áll rendelkezésre, ami plusz tárolási lehetőséget biztosít. Társasházról: A társasház csendes, rendezett és jól karbantartott, csúsztatott zsalus építési módszerrel készült. Összesen 10 lakás található benne, ami kisebb közösséget jelent, és barátságosabb lakókörnyezetet biztosít. Lift ugyan nincs, de a harmadik emelet könnyen megközelíthető. Környékről: A környék nyugodt, családias, és minden fontos szolgáltatás megtalálható a közelben. Óvoda, iskola, játszótér, piac, orvosi rendelő és élelmiszerboltok mind rövid sétával elérhetők. A parkosított környezetben lévő lakás ideális választás lehet azok számára, akik csendes, zöldövezeti környezetben keresnek otthont. Közlekedésről: A közlekedési lehetőségek is kiválóak: a 159-es és a 979-es buszjáratokkal könnyen elérhető a város többi része. Az utcán ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre, ami jelentős előnyt jelent az autóval rendelkező lakók számára. Összességében ez a lakás ideális választás családosok számára, akik nyugodt, zöldövezeti környezetben szeretnének élni, mégis közel a város nyújtotta lehetőségekhez. Az ingatlan kiváló infrastruktúrával rendelkezik, és pár perc sétával minden fontos szolgáltatás elérhető.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rigóné Varga Andrea Budapest XX. kerület Vörösmarty utca 72-76 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 675 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rigóné Varga Andrea Budapest XX. kerület Vörösmarty utca 72-76 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 675 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY