Eladó lakás Budapest XXI. kerület 53 nm
Eladó lakás Budapest XXI. kerület 53 nm
Eladó lakás Budapest XXI. kerület 53 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8166910
Referenciaszám: LK095109
Frissítve: 3 napja

Budapest XXI. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 35,9 millió Ft

35,9 millió Ft
677 358 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy napfényes, világos lakás Budapest, Csepel frekventált részén, közvetlenül a Rákóczi kert közelében.Ez a meghitt otthon a negyedik emeleten található, így a napfény zavartalanul árad be a lakásba, köszönhetően az új ablakoknak is, amelyek nemrég kerültek beépítésre. Az erkélyről pedig csodálatos kilátás nyílik a környező területekre.Ha Ön olyan lakást keres, amely új lehetőségeket kínál a személyre szabott otthon megteremtéséhez, és szeretne egy nyugodt, de jól megközelíthető helyen élni Budapest-Csepel szívében, akkor ez a lakás Önnek szól.Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, lépjen kapcsolatba velünk, hogy megtekinthesse álmai otthonát!Az ingatlan tehermentes és azonnal birtokba vehető. Ez a tulajdonság különösen vonzó lehet azok számára, akik szeretnék minél előbb átélni az új otthonukba költözés örömét.A kiváló tömegközlekedés révén Budapest bármely pontja könnyen és gyorsan elérhető, így a lakás nemcsak azok számára ideális, akik a városi életet szeretik, de a gyakran utazók számára is kiváló választás. A számos busz- és villamosmegálló a közelben biztosítja, hogy gyorsan és kényelmesen eljuthassunk a város különböző részeire.A lakás felújításra szorul, ami remek lehetőséget kínál a leendő tulajdonosnak, hogy saját ízlése szerint alakíthassa át otthonát. A tér kiválóan alkalmas arra, hogy egyedi, otthonos és funkcionális lakás jöjjön létre, ahol minden a személyes igényeknek megfelelően kialakítható.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1980
Erkély:
3,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Eszter Duna House - Hollán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 518 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Eszter Duna House - Hollán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 518 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY