Eladó lakás Budapest XXI. kerület 31 nm
Eladó lakás Budapest XXI. kerület 31 nm
Eladó lakás Budapest XXI. kerület 31 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8137299
Referenciaszám: LK097373-4660800
Frissítve: ma

Budapest XXI. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 27,5 millió Ft

27,5 millió Ft
887 097 Ft/m²
31 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 89 919 Ft
Második évtől
116 210 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A település, ahol ez a csodálatos ház található, ideális lakóhely mindazok számára, akik a városi élet pezsgését szeretik, mégis vágyakoznak a természet közelségére és a csendes, nyugodt otthoni környezetre. A település kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a központi fekvésének köszönhetően minden fontos helyszín karnyújtásnyira van. Iskolák, óvodák, üzletek és a szórakozási lehetőségek széles skálája teszi még vonzóbbá ezt a kerületet az otthont keresők számára. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy egy ilyen kedves kis otthonban kezdje meg új életét! A lakóterület tökéletes elrendezése és a jó minőségű felújítás mellett, az ingatlan azok számára is ideális választás, akik saját kertes otthonra vágynak, de nem szeretnének lemondani a városközpont közelségének kényelméről. A kertrész kiváló helyet biztosít a kikapcsolódásra és a családi összejövetelek számára egyaránt. A lakás központi helyen található, ami egyszerű hozzáférést biztosít a város főbb pontjaihoz. A belső tér felújításánál az ön kényelmét szem előtt tartva, minden helyiségben beépített bútorok kerültek elhelyezésre, melyek harmonikusan ötvözik a modern stílust és a funkcionalitást. A konyha teljesen felszerelt, a magas minőségű háztartási gépekkel együtt, melyek a vételár részét képezik, így Önnek nem kell további beruházásokba fektetnie. Eladó egy csodálatos, tégla építésű, 1980-ban épült társasházi lakás, mely kitűnő állapotban van, és rendkívül jó fényviszonyokkal rendelkezik. Az ingatlan összközműves és teljesen tehermentes, így az új tulajdonos azonnal birtokba veheti. A kertre néző kilátás nyugodt és idillikus életérzést garantál. A ház nem csupán első otthonnak tökéletes választás, hanem befektetők számára is kiváló lehetőséget kínál, köszönhetően a saját lekerített kertrészének és a felújított állapotának. Kérdéseivel. vagy megtekintési szándékával kérem keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűcsendesgardróbalacsony közös költségvízórásparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Murvai Zsófia Duna House Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Murvai Zsófia Duna House Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY