Eladó lakás Budapest XXI. kerület, Szabótelep 55 nm
Eladó lakás Budapest XXI. kerület, Szabótelep 55 nm
Eladó lakás Budapest XXI. kerület, Szabótelep 55 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8137681
Referenciaszám: H485329
Frissítve: 1 napja

Budapest XXI. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 46,4 millió Ft

46,4 millió Ft
843 636 Ft/m²
55 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 151 718 Ft
Második évtől
196 079 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csepelen jó közlekedés mellett, eldugott helyen eladó lakás! Első lakásvásárlók figyelem! Budapest XXI. kerületébből került kínálatunkba egy jó állapotú, modern elrendezésű 55 nm-es, 2 szobás lakás. Az ingatlan kertkapcsolatos, így a természet közelségében élvezheti a nyugalmat, az udvarban pedig egy kerti tároló is rendelkezésre áll. Az ingatlanba lépve bejárattól balra található a fürdőszoba, ami világos és szellőztethető a nagy ablaknak köszönhetően. Vele szemben helyezkeik el a kellemes méretű hálószoba, ahonnan közvetlenül a kertbe is kijuthatunk. Van még egy jól kihasználható tároló vagy igény szerint gardrób a lakásban. A nappali + konyha + étkezőben található a meleget biztosító kandalló, melynek sütőterét a garsztrónómia szerelmesei ki tudják használni. Az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk, hiszen az M5-ös autópálya és az M0-ás körgyűrű is könnyen elérhető a lakástól. A tömegközlekedési lehetőségek között pedig a 97E, 98E és 151-es buszok állnak rendelkezésre. Az ingatlan állapota kiváló, így festés után azonnal költözhető. Ami még az új tulajdonosra vár, az a külső fal szinezése. Ha bármilyen kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, hiszen az ingatlan értékesítése során minden szükséges információt megadunk és minden kérdésre válaszolunk. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget és tegye meg az első lépést az álmai otthonának megszerzése felé! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Edit Otthon Centrum - XX. kerület - Sas utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Edit Otthon Centrum - XX. kerület - Sas utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY