Eladó lakás Budapest XXI. kerület, Erdősor 52 nm
Eladó lakás Budapest XXI. kerület, Erdősor 52 nm
Eladó lakás Budapest XXI. kerület, Erdősor 52 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8121545
Referenciaszám: H485053
Feltöltve: 1 hónapja

Budapest XXI. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
767 308 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy földszintes téglalakást kertvárosi környezetben. Hol talál meg bennünket? A 21. kerületben, a csepeli-erdősoron: a Szentmiklósi úton. - a buszmegálló egy perces sétán belűl 152-es,71 -H7 hév- 5 percre,a Boráros tér 15 perc kötött pályán A lakás egy négyemeletes téglaépület földszintjén helyezkedik el. Közös használatú tároló van a házban- kulccsal zárható. Ingyenes parkolás . A lakásról: - netto 52 nm-es, plusz 4 nm erkély, ablaki zöldre néznek, kifejezetten csendes - 2 nagy szoba, külön kamra, világos ablakos konyha és fürdőszoba, külön toilet - beépített szekrények, egyedi mérőórák, fűtése konvektorral - műanyag nyílászárók redőnnyel, biztonsági bejáratú ajtó - a szobákban jó állapotú parkette, a többi helyiség burkolt - a lakáshoz tartozik plusszban egy tároló A csepeli belvárosban a hétkznapi élethez mindent megtalál.A közelben Tesco segíti a mindennapi bevásárlást. Kinek ajánlom? Akik szeretnének nyugodt kertvárosi környezetben élni, nem szerettik a mindennapos " fitnesst" az emeletre, akár első lakásvásárlóknak, vagy éppen első gyermeket tervezőknek. A lakással kapcsolatos kérdéseivel várom megtisztelő hívását. Ha éppen nem ér el, visszahívom!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Krisztián Otthon Centrum - IX. kerület - Thaly Kálmán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Krisztián Otthon Centrum - IX. kerület - Thaly Kálmán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY