Eladó lakás Budapest XX. kerület 71 nm
Eladó lakás Budapest XX. kerület 71 nm
Eladó lakás Budapest XX. kerület 71 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8168626
Referenciaszám: M281801
Feltöltve: 2 napja

Budapest XX. kerület eladó téglalakás 1+2 fél szobás: 67,5 millió Ft

67,5 millió Ft
976 563 Ft/m²
71 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó kiváló befektetési lehetőség Pesterzsébeten, bttó: 71,6 m2 napfényes élettér (1 nappali + 2 szoba) + 95,6 nm kertkapcsolat + gépkocsi beálló egy 2010-es építésű lakóparki társasházban. - családi házas övezet, városközponthoz közel az üzletekkel, éttermekkel, bankokkal teli városközponthoz, a gyönyörűen megépített sétáló utcához, - két különálló épületből álló lakópark beleolvad a családi házak csendes hangulatába, modern tervezés, korszerű energiatudatos mediterrán hangulat, kiváló lakóközösség, megtakarítással rendelkező társasház, - a kisgyerekek részére védett, lakóparkon belüli játszótér, a parkolás zárt, kerítéssel és kamerarendszerrel védett. Műszaki információk: - a lakópark építése során kiváló minőségű anyagokat használtak fel, így biztosítva a lakások magas műszaki minőségét, redőny és riasztórendszer, továbbá MABISZ és ÉMI minősítéssel rendelkező, többpontos zárral ellátott acéltokos biztonsági lakásbejárati ajtó - az ingatlanok kiváló energetikai jellemzővel rendelkeznek, Dryvit jellegű hőszigetelő és felületképzési rendszer, teljes felületen hőhídmentes kialakítás, modern műanyag nyílászárók, redőny és riasztó rendszer, MABISZ és ÉMI minősítésű többponton záródó acéltokos biztonsági lakásbejárati ajtó, légkondi. - a szobák külön kis közlekedőből nyílnak, beépített konyhabútor, szagelszívó, elektromos sütő, tűzhely, mikró - egy kis helyiség amely használható kamraként is - mellékhelyiség: 1db fürdőszoba 2 db WC biztosítja a benne élők magasabb komfortérzetét. - fűtés és a melegvíz házközponti rendszer által biztosított egyedi méréssel. - az ingatlanhoz tartozó kertkapcsolatos területen külön parkoló hely található. Az ingatlanba külön utcafronti bejárat került kialakításra, így nem a lakóparkon, lépcsőházon belül lehet megközelíteni az ingatlant. Kiváló lokáció, nagyon jó közlekedés, iskola, óvoda, orvosi rendelő, városközpont, bevásárlóközpont, építészeti díjas Dunapart pár percre. Alkalmas fiatal pároknak, családnak. Minden kényelmet megad. Irodánk belsőépítészeti, lakberendezési pénzügyi tanácsadással is rendelkezésére. CSOK + felvehető az ingatlanra. Ügyfeleink számára teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésre az OTP Bankcsoport. Az OTP Ingatlanpont kínálatából választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelmegoldásokat kínálunk, illetve az adásvételi szerződés megkötéséhez megbízható ügyvédi közreműködést is tudunk biztosítani!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2007
Terasz:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágosteraszbútorozottlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Iván Erika Mária Budapest XX. kerület Vörösmarty utca 72-76 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 845 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Iván Erika Mária Budapest XX. kerület Vörösmarty utca 72-76 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 845 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY