Eladó lakás Budapest XX. kerület 125 nm
Eladó lakás Budapest XX. kerület 125 nm
Eladó lakás Budapest XX. kerület 125 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8136417
Referenciaszám: H485523
Feltöltve: 1 hónapja

Budapest XX. kerület eladó téglalakás 5 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
479 200 Ft/m²
125 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Budapest 20. kerületében, egy csendes, jó szomszédságú utcában és remek lakóközösségű udvarban található társasházi, belső 2 szintes lakást (házrészt). Az ingatlan a tulajdoni lapon 125 m2 amely az alábbi felosztást tartalmazza: -jelenlegi netto lakótér 75 m2 - beépíthető padlástér 45 m2 - tároló 5 m2, ami szintén egybenyitható a nappali résszel Az ingatlan felújított állapotú, 4 + 1 szobás, saját lekerített, füvesített telekrésszel! Gépkocsival parkolni az utcán lehetséges, ingyenesen. A lakáshoz tartozik még a pincében egy zárható, porszáraz saját tároló rész is. Az ingatlan osztatlan közös tulajdon, ügyvédi megosztással rendelkezik!!! Bárkinek szívesen ajánlom ezt a remek ingatlant hiszen sok lehetőséet rejt magában és akár 2 generációssá is alakítható! A közelben minden megtalálható ami a mindennapokat könnyíti,2 perc séta távolságon belül gyermek és felnőtt orvos,nagy piac, közértek, dohánybolt, szerelvényboltok..... 20 perc alatt tömegközlekedéssel elérhető Kispest, Csepel ,Határ úti metró, Boráros tér. -Garanciális hűtő-fűtő Gree klíma. Garanciális Ariston bojler! Műanyag ajtók és ablakok. Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdon! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orbayné Andrea Otthon Centrum - XII. kerület - Városmajor utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orbayné Andrea Otthon Centrum - XII. kerület - Városmajor utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY