Eladó lakás Budapest XX. kerület 105 nm
Eladó lakás Budapest XX. kerület 105 nm
Eladó lakás Budapest XX. kerület 105 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8117047
Referenciaszám: M279049
Frissítve: 26 napja

Budapest XX. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 61,9 millió Ft

61,9 millió Ft
589 524 Ft/m²
105 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***CSOK PLUSSZRA ALKALMAS CSALÁDI HÁZ ELADÓ*** Eladásra kínálunk a XX.kerületben egy 2010-ben teljeskörű felújításon átesett nappali+2 szobás tégla építésű családi házat, erkéllyel, beépített terasszal és 165 nm-es kerttel. A felújítás során beépítésre került a felső emelet, kicserélték a villamos-és vízvezetékeket is, a tető teljes egészében új, szigetelést kapott az egész ház körbe, így a rezsi költsége is igen alacsony. A meleg vízről és fűtésről gáz cirkó gondoskodik, de az ingatlanban helyet kapott egy hangulatos fa tűzelésű kandalló is, mely a hideg napokon kellemes meleget bíztosít. A hűtésre klíma rendelkezésre áll, de kiváló fekvésének köszönhetően jelenlegi tulajdonosai is ritkán veszik igénybe. Ide tényleg csak beköltözni kell!!! Az infrastruktúra kiváló, pár perc sétára 2B, 3, 51, 52-es villamos, 66, 66B, 123, 123A, 148, 224, 224E BKK buszok is elérhető távolságban. Iskolák, óvoda,bevásárlóközpontok, éttermek minden a közelben, kertvárosi környezetbe, de mégis távol a város zajától. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, keressen nyugodt szívvel a megadott telefonszámon, szívesen adok még több információt az ingatlannal kapcsolatban, a hét bármely napján. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelt kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Kérdés esetén hívjon bizalommal a hét bármely napján reggel 8 és este 8 között.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Erkély:
10 m²
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
CC (2016-2023-as besorolás)
gázcsatornaduplakomfortosvilágoserkélyteraszklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Terjék Nikolett Erzsébet Dunaharaszti Bocskai utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 941 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Terjék Nikolett Erzsébet Dunaharaszti Bocskai utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 941 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY