Eladó lakás Budapest XX. kerület, Gubacsipuszta 62 nm
Eladó lakás Budapest XX. kerület, Gubacsipuszta 62 nm
Eladó lakás Budapest XX. kerület, Gubacsipuszta 62 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8078381
Referenciaszám: H483506
Frissítve: 3 napja

Budapest XX. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 52,9 millió Ft

52,9 millió Ft
853 226 Ft/m²
62 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel a kényelmet és a nyugalmat ebben a tágas otthonban Pesterzsébet zöld szívében! Üdvözöljük ebben a gyönyörű, 4 emeletes házban található lakásban, mely azonnal költözhető és minden igényt kielégít. A lakás elrendezése átgondolt és kényelmes: egy tágas előszobát (gyönyörű beépített gardrób szekrénnyel), modern amerikai konyhás nappalit, praktikus spejzt, külön WC-fürdőt és nyugtató hálószobát foglal magába. Élvezze a természetes fényt és a zöld kilátást, melyet mind a nappaliból, mind a hálószobából élvezhet, így minden pillanatát a természet közelségében töltheti. A hálószobából a belső zárt udvarra, kertre van rálátásunk, mely gondozott, és ahol akár gyermekünk is biztonságban játszhat. A környék csendes és barátságos, ahol a szomszédok örömmel üdvözlik Önt, és a lépcsőház mindig tiszta és rendezett. A mindennapi kényelmet szolgálják a közelben található iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőségek és tömegközlekedési pontok, hogy minden könnyedén elérhető legyen. További kényelmet nyújt a mélygarázs, ahol parkolási hely bérlésére is van lehetőség, valamint hogy a ház lifttel rendelkezik, amely mind a lakók kényelmét szolgálják. Ha jövőbeni terveiben a lakás bővítése szerepel, itt minden adott az álmai otthon megvalósításához. Ne habozzon, ez a lakás minden igényét kielégíti! Hívjon most, és tegye magáévá ezt a kivételes otthont! Ha vásárlásához hitelre van szüksége, kollégáink díjmentesen, bankfüggetlen tanácsadással állnak rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornalift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor-Dániel Mónika Otthon Centrum - Szigethalom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor-Dániel Mónika Otthon Centrum - Szigethalom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY