Eladó lakás Budapest XVIII. kerület 86 nm
Eladó lakás Budapest XVIII. kerület 86 nm
Eladó lakás Budapest XVIII. kerület 86 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8084592
Frissítve: 2 hónapja

Budapest XVIII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
812 791 Ft/m²
86 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 228 558 Ft
Második évtől
295 386 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes lehetőség!!!! Xviii kerületben csendes mellék utcában prémium minőségben épült 5 lakásos társasházban lévő emeleti 2 lakás eladó!!!! Kedves Érdeklődő! Újjonan épült, dizájnos modern egyedi kialakítású társasházban lévő 86 nm-es lakást kínálok Önnek! Az ingatlan meglévő alapokra épült. Az építtető darabjaira szedte, új falakat húzott, és teljesen átalakította Önnek! Amiről szó van az egy emeleti lakás! Kialakításának, adottságainak köszönhetően napfényben úszik egész nap. Az emeletet 30cm-es ytong téglából építették és 10 cm szigetelést kapott! a tető térben 25 cm kőzetgyapot szigetelés van. Hatalmas terekkel rendelkezik. Lássuk az elrendezést: Nappali konyha: 56,26 nm Hálószoba: 10,50 nm Hálószoba:10,50 nm Fürdőszoba:8,10 Wc: 1,65 nm Az ingatlanhoz 2 db kocsibeálló tartozik. A belső munkálatokat még nem fejezték be, de folyamatosan készülnek. Ha Ön most megnézi és beleszeret, akkor még a belső burkolatokat, szanitereket, kádat, mosdót, csapokat, falnak a színét kiválszthatja. Akár 10 % is lefoglalható! Dupla hőszivattyús fűtésrendszer lett kialakítva , így ha az egyik elromlik a másik autómatikusan átveszi a működést! Minden lakásban padlófűtés. A rezsi nagyon kedvező !!!! A kert átadás előtt rendezésre kerül. Lesz egy közös rész ahol sütögetésre alkalmas területet alakítanak ki. Esetlegesen most még tárolót is lehet igényelni megegyezés szerint. Mindekinek lesz 2db saját felszíni beállója is. Konyhabútor beépítésére is van lehetőség megegyezés szerint. Kedves Érdeklődő! Ez egy csodálatosan megépített társasház. Nagyon jó helyen van fényárban úszik egész nap. Ez nem egy lakás ez egy otthon! Közlekedés kiváló, 50-es villamos 5 perc gyalog onnan 10 perc Határ úti metró. Iskola óvoda bölcsöde közelben. A társasházban összesen 5 lakás eladó! 1 db 34 nm-es 1 szobásföldszinti lakás terasszal 1db 52 nm-es 3 szobás saját kerttel. 1 db 54 nm-es 3 szobás galériás Részletekért hívjon telefonon!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortoskertkapcsolatoserkélybútorozatlanklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Dunai Andrea
+36 30 901 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Dunai Andrea
+36 30 901 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY