Eladó lakás Budapest XV. kerület 64 nm
Eladó lakás Budapest XV. kerület 64 nm
Eladó lakás Budapest XV. kerület 64 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8170783
Referenciaszám: LK098033-4686203
Frissítve: 1 napja

Budapest XV. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 53,5 millió Ft

53,5 millió Ft
835 938 Ft/m²
64 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 174 934 Ft
Második évtől
226 082 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó szuper tégla lakás a 15. kerületben! Eladó egy csodálatos tégla építésű lakás, amely nem csak egy otthon, hanem egy életstílus is. A csendes, nyugodt környék biztosítja, hogy itt még a madarak is csak suttogva csiripelnek, és minden napot egy nyugodt oázisban tölthetsz. A lakás egyik legnagyobb előnye a belső udvarra néző ablakok és erkély. Az alacsony létszámú társasházban mindenki ismer mindenkit, de a legjobb értelemben: összetartó, megbízható lakóközösség vár rád, akik mindig készen állnak egy barátságos szomszédolásra. A lakás teljesen felújított, így a modern életvitel minden kényelmét élvezheted. Az új műanyag nyílászárók és a frissen cserélt elektromos hálózat biztosítja, hogy az energiaszámláid ne váljanak horrorfilmmé. Az új konyhabútor beépített mosogatógéppel pedig garantálja, hogy a főzés és a mosogatás is élvezetes legyen – mintha egy sztárséf konyhájában lennél! A lakás egész nap napfényben fürdik, ami nem csak a kedvedet dobja fel, hanem a rezsiköltségeken is spórol. A hűtő-fűtő klíma gondoskodik arról, hogy nyáron kellemesen hűvös, télen pedig otthonosan meleg legyen. A kialakított gardrób minden ruhádnak elegáns otthont biztosít, míg a cirkós fűtés a téli estéket varázsolja meleggé és meghitté. És ha ez nem lenne elég, az önálló garázs és pince is a tiéd lehet, így az autód és minden holmid biztonságban lesz. Ez az álomotthon most várja új lakóit, akik értékelik a nyugalmat, a közösséget és a modern kényelmet. Közlekedés A lakás kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik. A környéken számos buszjárat áll rendelkezésre: Busz: 96, 130, 124, 196, 224, 231 Éjszakai: 973, 996 A buszok mellett a 69-es villamos is elérhető. Autóval könnyedén elérheted az M3-as autópályát, ami gyors kijutást biztosít a városból, ha egy kis kirándulásra vágysz a hétvégén. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Hívj most, és nézd meg személyesen! Lehet, hogy már csak a fogkeféd hiányzik a teljes boldogsághoz!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cozma Krisztina Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cozma Krisztina Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY