Eladó lakás Budapest XIX. kerület, Álmos utca 47 nm
Eladó lakás Budapest XIX. kerület, Álmos utca 47 nm
Eladó lakás Budapest XIX. kerület, Álmos utca 47 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8155108
Referenciaszám: ad-15484
Feltöltve: 10 napja

Budapest XIX. kerület eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 45,7 millió Ft

45,7 millió Ft
972 340 Ft/m²
47 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 633 Ft
Második évtől
181 005 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Azonnal ELADÓ, Kispest ,Wekerletelep ,Kertvárosi részén, mégis közel a város központhoz, egy hangulatos ,igényesen 47 nm-s felújított lakás. BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓ! Kiadásra is tökéletes! A 1,5 szobás lakás egy 28 nm-s amerikai-konyha ,étkezős nappaliból áll. A saját zárt teraszos részből a lakásba lépve , az előszobából ,balra egy kényelmes wc-s ,kézmosós helység van tolóajtóval. Szemben az ablakos hálószoba, beépített gardróbszekrénnyel és szintén tolóajtóval . Tovább a folyosón balra egy nagy, sarokkádas ,ablakos fürdőszoba található . A folyosó végén ,a nappaliba lépve, balra az ablakos , gépesített konyha és étkező található. A szoba utcára néző ablaka és a konyha melletti ablak dupla üveges. A lakásban inverters hűtő-fűtő klíma és elektromos fűtőpanel biztosítja a meleget és a hűtést. A radiátoroknak kiépített rendszer is beköthető. A lakásban GÁZ nincs. A víz melegítés Éjszakai-nappali áramos ,100 literes bojlerrel történik. A lakás teljes felújításon esett át. Vezetékek és csövek cseréje is megtörtént. A lakás különlegessége, hogy a ház telken belüli közös részének a szélei felosztásra kerültek. Minden lakáshoz tartozik egy saját 80 nm-s zárt telekrész, amin egy 22 nm-s építmény van. Ez akár garázsnak is is átalakítható. A közös telekrészre a gépkocsikkal fedettlen parkolási lehetőség van. A ház előtt az utcán a parkolás ingyenes. A ház folyamatos felújítás alatt van. Jelenleg is folynak a fontosabb javítások és akár a csatorna, akár a födém és tetőszerkezet cseréje mellet a külső homlokzat festése is. A lakóközösség kimondottan családias. A közös költség is rendkívül kedvező ,hiszen a 25 ezer Ft-ban benne van a víz+ csatorna díja. (aki szeretne erről le is vállhat.) A rezsi költség csak a villany: ~28 ezer ft. A közlekedés kiváló. Buszok ,villamos, vonat és metró is könnyedén megközelíthető. A lakás tehermentes. a lakás 1/2-s tulajdonban van. A lakás előre egyeztetett időpontban megtekinthető. Keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
saját parkoló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis Ágnes Renthungary Az iroda összes hirdetése
+36 70 436 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis Ágnes Renthungary Az iroda összes hirdetése
+36 70 436 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY