Eladó lakás Budapest XIX. kerület 45 nm
Eladó lakás Budapest XIX. kerület 45 nm
Eladó lakás Budapest XIX. kerület 45 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8152934
Referenciaszám: LK085350-4659940
Frissítve: 2 napja

Budapest XIX. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 41,9 millió Ft

41,9 millió Ft
931 111 Ft/m²
45 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó ez az 1908-ban épült 45 négyzetméteres 1. emeleti lakás Wekerlén, amely magában foglal egy különálló 38 négyzetméteres saját privát kertet és 7 + 2,8 négyzetméteres tárolókat. A lakás összességében két szobából áll, amelyek felújításra szorulnak, viszont a fürdőszoba és a konyha 2014-ben esett át felújításon, így azok kényelmes élettérnek örvendenek. Fűtés gázkonvektor biztosítja. Parkolás a ház előtt ingyenesen biztosított. A közös költség összege 4.800 Forint.Wekerle kiváló elhelyezkedése és egyedülálló jellege miatt mindig is keresett helyszín volt az ingatlanpiacon. A városrész kínálta nyugalmat és a közeli parkok, valamint a könnyű közlekedési lehetőségek ideális választássá teszik bárki számára, aki egy nyugalmas, de mégis jól megközelíthető helyen szeretne élni.A lakás kiválóan alkalmas azok számára, akik egy kis munkával saját ízlésük szerint szeretnék kialakítani otthonukat. A privát kert különösen vonzó lehetőség azok számára, akik szeretik a szabadtéri tevékenységeket, vagy csak egy csendes helyet keresnek a város zajától való elvonulásra.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1908
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Kata Duna House Gyál Az iroda összes hirdetése
+36 70 364 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Kata Duna House Gyál Az iroda összes hirdetése
+36 70 364 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY