Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Kiszugló, Bosnyák utca 14 48 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Kiszugló, Bosnyák utca 14 48 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Kiszugló, Bosnyák utca 14 48 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7856929
Frissítve: 1 hónapja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 69,5 millió Ft

69,5 millió Ft
1 447 917 Ft/m²
48 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 227 250 Ft
Második évtől
293 695 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Leírás A Metrodom által 2022.-ben átadott, 4 emeletes, HŐSZIVATTYÚS HŰTÉS-FŰTÉSSEL épült, LIFTES lakópark 1. emeletén kínálunk megvételre egy 44,67m2-es, 2 szobás, belső kertre néző, hangulatos lakást, 5,52 m2-es ERKÉLLYEL, opcionálisan vásárolható TEREMGARÁZZSAL ÉS TÁROLÓVAL . 44,67m2 lakás nettó alapterület + 5,52 m2 erkély - "BB" - közel nulla energiafelhasználású energetikai besorolás - Dual Eco mennyezet hűtés-fűtés rendszer, mely kombinálja a ZÖLD energiát a gázfűtés hatékonyságával. - okosotthon rendszer, mely kiterjed a hűtés-fűtés, a redőnyök és az elektromos hálózat vezérlésére is. - prémium szaniterek és csaptelepek - A vételár tartalmaz egy gépesített konyhabútort, vagy az annak ellenértékét képviselő vásárlási kedvezményt K E R T (belső udvar) Kialakítás: a pinceszinti teremgarázs födémén kialakított intenzív zöldtető, az épület körül hagyományos kert, szilárd burkolatú sétálóutak, előtelepített növényzet, kerti bútorokkal, kerti bográcsozó hellyel játszótérrel(biztonsági gumipadló, rugós ülőke játék, hinta, homokozó) T Á R S A S H Á Z A Metrodom-tól megszokott magas színvonal jelentkezik a kivitelezésben és a ház szolgáltatásaiban is: - 90 nm-es, jól felszerelt közösségi klubhelyiség és baba-játszószoba, melyet kizárólag a lakók használhatnak. - fedett kerékpártároló - 24-órás portaszolgálat - biztonsági kamerarendszer Az ár az ügyvédi költséget is tartalmazza. Az ingatlan teher mentes! - Megvásárlásához hitel, támogatás igényelhető, bankfüggetlen tanácsadónk díjmentesen áll rendelkezésére, valamint ingatlan szakjogászunk segítségét is ajánljuk figyelmébe, aki kedvező díjszabással vállalja az adásvétel lebonyolítását. - Megbízóink számára az ügyvédi közreműködés költségeit és az energetikai tanúsítvány elkészítését most mi álljuk! Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között köszönthetjük! Tisztelettel: Az Ingatlandokk csapata. Horgonyt le!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2022
Erkély:
5 m²
Energetikai besorolás:
BB (2016-2023-as besorolás)
Átlagos rezsiköltség:
35 000 Ft/hó
villanyvízcsatornaösszkomfortosfűtött garázsjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosbelsőkerterkélyliftklímaredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sándor Zsolt Ingatlandokk Az iroda összes hirdetése
+36 70 515 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sándor Zsolt Ingatlandokk Az iroda összes hirdetése
+36 70 515 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY