Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Istvánmező 72 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Istvánmező 72 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Istvánmező 72 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8130101
Referenciaszám: H485260-4658778
Frissítve: 1 hónapja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 63 millió Ft

63 millió Ft
875 000 Ft/m²
72 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest 14. kerületében eladásra kínálunk egy 72 négyzetméteres, tégla építésű nagypolgári lakást, ami a lakóépület 3. emeletén található. A lakás egy nagyobb felújításon esett át, ahol új bejárati ajtóval lett ellátva, az elektromos vezetékek, vízcsövek, padlóburkolatok is korszerűsítve lettek, valamint a konyha és a fürdőszoba is teljesen fel lett újítva. A lakás hűtéséről és fűtéséről minden szobában elhelyezett hűtő-fűtő klíma gondoskodik. Annak ellenére, hogy központi helyen van, mégis meglepően csendesek a szobák. Viszont ennek a központi elhelyezkedésnek köszönhetően pár perc séta távolságra elérhetőek boltok, éttermek. Közel a Városliget, mely remek kikapcsolódási vagy akár sportolási lehetőséget biztosít. Az 1-es villamos, valamint buszok közül a 196, 196A, 72-es troli is nagyon hamar elérhetőek. A közös költség 20.000Ft, mely magában foglalja a felújítási alapot, szemétszállítást, valamint a lépcsőház takarítását. Ideális lehet nagyobb családoknak, befektetőknek. Az ingatlan tehermentes, várja új lakóit, jöjjön el, nézze meg! Azonnal birtokba vehető! Amennyiben, megtekintené vagy kérdése van, hívjon a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
D
összkomfortosalacsony közös költségvízóráslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nándori Ferenc Szi-We Otthona Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nándori Ferenc Szi-We Otthona Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY