Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Frangepán utca 27 111 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Frangepán utca 27 111 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Frangepán utca 27 111 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8156728
Frissítve: 14 napja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 3+1 fél szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
1 342 342 Ft/m²
111 m²
Alapterület
3+1 fél szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 487 199 Ft
Második évtől
629 649 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest 13 kerület Frangepán utcába eladó egy hatalmas 111nm-es Felújított, kivételes adottságokkal bíró, tágas, legfelső emeleti lakás, hatalmas tárolóval (ár tartalmazza!) Szuper helyen, mindenhez közel, mégis csendes, panorámás, kitűnően használható, óriási terasszal rendelkező 3 szoba + nappali kialakítású otthon várja. Részletek: két szinten összesen 111 nm lakótér + 50 nm terasz (az alsó szinten) + 8 nm terasz (a felső szinten). A lakás a legfelső szinten található, mégsem tetőteres egyetlen helyisége sem. Alsó szint: nappali-étkező-konyha (konyha ablakos), előszoba, külön WC (falra szerelt), lépcső alatti tároló. Felső szint: 3 külön nyíló lakószoba (mindegyik elektromos redőnnyel szerelt), fürdőszoba (kád, zuhanyzó és WC), mosókonyha. A legnagyobb szobából nyílik a 8 nm-es terasz. A lakásba a szomszéd lakással közös kis előtérből tudunk bejutni, ahová zárható ajtó nyílik a folyosóról, így extra rács vagy egyéb védelmi berendezés nélkül is dupla biztonságban vagyunk. Ettől függetlenül a lakás riasztóval szerelt. A terasz és maga a lakás is rengeteg lehetőséget rejt, az alakításnak csak a fantázia szab határt. Az alsó terasz kb 6x8 méteres, kitűnően használható formájú, elfér étkezőbútor, grillező, növények, játékasztalok, jacuzzi, vagy akár tároló is, mindez akár egyszerre! Mind konnektor, mind a vízvételi lehetőség van a teraszon. Kitűnő helyszín baráti összejövetelekre, vagy egyszerűen csak kikapcsolódásra. A terasz jelenleg kisebb részben fedett, de bármikor teljesen befedhető. A terasz WPC burkolatot kapott. A lakásból, zárható ajtón keresztül közelíthető meg a szomszéd lakással kizárólagos közös használatban álló tároló, mely összesen 48 nm. A képen látható jacuzzi a szomszéd tulajdona, használata vele egyeztetendő. A tárolóhoz 120 nm nagyságú, szintén a két lakás kizárólagos használatában álló tetőterasz tartozik. Erre a területre akár napelemek is telepíthetőek, mely az egész lakás áramellátását (vagy akár fűtését) biztosítja. Fűtés: házközponti, hőleadó felület: radiátorok. Fürdőszobában törülközöszárítós radiátor. A nappaliban (akár fa tüzelésű) kandalló beépítéséhez minden előkészület megtörtént, kémény kialakítva hozzá. A lakáshoz igény szerint teremgarázs-vásárolható a házban. Ára: 7,2 M Ft. A beálló megvásárlása nem kötelező. A társasház jó lakóközösségű, szépen karbantartott, 2004-ben épült, liftes. A házba (onnan pedig a lakásba) való bejutás akadálymentes, a lépcső mellett rámpa is található. Közlekedés: mind autóval, mind tömegközlekedéssel kitűnő. 3-as metró Árpád hídi megállója 10 perc gyalog. 1-es villamos, 32-es és 26-os buszok szintén könnyen elérhetőek. Aldi: 400 m. SPAR: 400 m. Lidl: 700 m. Közös költség: 43.000 Ft / hó. Bármi kérdése van nyugodtan kereshet bizalommal a hét bármely napján ! hétfőtől vasárnapig ! (Hétvégén is !) Reggel 8-tól este 22-óráig Fogadom a hívásokat !

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2010
Erkély:
57 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxusvilágospanorámaerkélyteraszbútorozatlanriasztó

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Ódor István Klasszis Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 534 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Ódor István Klasszis Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 534 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY