Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Hegedűs Gyula utca 72 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Hegedűs Gyula utca 72 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Hegedűs Gyula utca 72 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7947963
Frissítve: 5 hónapja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 66,9 millió Ft

66,9 millió Ft
929 167 Ft/m²
72 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budapest frekventált helyén, Hegedűs Gyula utcában a Szent István körút és a Víg színház közelében egy felújított 72 nm-es, belső udvarra néző földszinti, jelenleg irodának kialakított lakás. Az épület felújított, a kapun belépve egy csendes, rendezett ház fogadja a lakókat. A lakás karbantartott, de igény szerint felújítható, átalakítható, 2008 és 2020-as években volt nagyobb műszaki és esztétikai felújítás ( hideg- meleg burkolatok cseréje, villanyhálózat felújítása, radiátorok cseréje,dupla hűtő-fűtő klíma beszerelése, kémény teljes bélelése és egy prémium kategóriájú cirkó gázkazán telepítése). Az ingatlanban 2,5 szoba, teakonyha, fürdőszoba, tároló, és tágas váró került kialakításra. Belmagasság 4 m, közös költség felújítási alappal együtt 12.700 Ft./hó, a lakás vízórával felszerelt, a pinceszinten saját, szeparált tároló is tartozik hozzá. A környék infrastruktúrája kiváló. Befektetésnek, kiadásra is tökéletes lehetőség. Amennyiben felkeltette érdeklődését a megadott elérhetőségen várom megkeresését. Ingatlanközvetítők kérem NE keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 417 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 417 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY