Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Vizafogó 25 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Vizafogó 25 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Vizafogó 25 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8156151
Referenciaszám: H486684-4676807
Frissítve: ma

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 29,8 millió Ft

29,8 millió Ft
1 192 000 Ft/m²
25 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 97 440 Ft
Második évtől
125 930 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jó állapotú garzonlakás Vizafogón - tökéletes kezdet az új életedhez! Új tulajdonosát keresi a XIII. kerület frekventált részén, a Göncz Árpád városközpont közelében egy 25 m2-es, 2007-ben teljeskörűen felújított 1 szobás lakás. Amennyiben jó állapotú és logikus elosztású kislakást keresel rendezett házban, ezt feltétlenül nézd meg! KÖRNYÉK és KÖZLEKEDÉS: - Budapest XIII. kerülete, Vizafogó közkedvelt része. - A környék nagyon jó infrastruktúrával és közlekedéssel rendelkezik. - A lakástól 4 percre elérhető a Göncz Árpád városközpont, ahol számtalan tömegközlekedési eszköz áll rendelkezésre, többek között a M3 metró is. - Az épület szomszédságában található az AGORA TOWER, ahol éttermeket, kávézókat és edzőtermet is találunk. - Élelmiszerbolt és gyógyszertár 3 perces sétatávolság. - 10 perces sétával a Duna parton kapcsolódhatunk ki. TÁRSASHÁZ PARAMÉTEREI: - 1930-ban épült, 3 szintes, 56 lakásos, körfolyosós társasház. - Külső és belső homlokzata, valamint a tetőszerkezet jó állapotú, karbantartott. - Víz-, villany-, gázhálózatot már felújították. - A körfolyosó és a lépcsőház is rendezett, felújítása megtörtént. - A belső udvar csendes, a lakóközösség közösen tartja karban. - Lakóközösség nyugodt, vegyes korosztály. LAKÁS: - 2. emeleti, 25 m2-es, 2007-ben teljes körűen felújított, jó állapotú ingatlan. - Elosztása: konyha, fürdő-WC, galéria-ággyal rendelkező lakószoba. - Északi tájolású ablaka, csekély forgalmú egyirányú utcára néz. - A felújítás során a villanyvezetékek, és a csővezetékek cseréje megtörtént. - 2 rétegű hőszigetelt ablakok és biztonsági ajtó került beszerelésre. - A padlózatot megerősítették és a parketta is fel lett újítva. - A zuhanyzó és a WC egy helyiségben található, a mosógép a konyhában kapott helyet. - Fűtését konvektor, és hűtő-fűtő klíma, a melegvizet elektromos vízmelegítő biztosítja. - Közös költsége 11.670 Ft/hó. - A lakás tehermentes, tulajdoni viszonyai rendezettek, igény esetén gyorsan birtokba vehető. - Az ingatlanban található jó állapotú bútorok a vételár részét képezik. AZ INGATLAN MEGTEKINTHETŐ: - személyesen, - 3D websétán keresztül, - online személyes bejelentkezéssel. FINANSZÍROZÁSBAN ONLINE ÜGYINTÉZÉSSEL IS SEGÍTÜNK: - Bank-független hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát. - Nincs más dolgod, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót. - Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK PLUSZ ügyintézéssel várnak. - Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. Ha kérdéseid vannak és megtekintési időponttal kapcsolatban is várom hívásodat!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűbútorozottalacsony közös költségvízóráskaputelefonklímaparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czinki Szabolcs Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czinki Szabolcs Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY