Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Népsziget 94 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Népsziget 94 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Népsziget 94 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8153448
Referenciaszám: 1786_5809
Frissítve: 9 napja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 179,9 millió Ft

179,9 millió Ft
1 913 830 Ft/m²
94 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretne egy színvonalas életteret egy a Duna-parti öbölre panorámás, luxus ingatlan tulajdonosaként? Akkor íme, ez az Ön lehetősége! A minden igényt kielégítő, kimagasló színvonalon kivitelezett lakás, akár 2 gyermekes család harmonikus élettereként is funkcionálhat. 94 nm-es netto lakótér tágas, nagy méretű ( 50nm-es ) amerikai konyhás nappalival , melyhez egy 18nm-es terasz kapcsolódik, 3 kényelmes hálószobával valamint 2 fürdőszobával és toalettel biztosítja az itt lakók kényelmét. Kialakítása során magas árfekvésű és minőségű hideg és meleg burkolatokat választottak a mai , modern ízlésvilágnak megfelelően. Luxus színvonalú konyhabútor magasfényű ajtólapokkal, minőségi, magas árfekvésű beépített gépekkel ( BOSCH ), dekor és funkcionális LED lámpákkal került kialakításra. A nappali és a konyha álmennyezettel felszerelt, beépített led világítással. A két fürdőszobában zuhanyzó és fürdőkád is elérhető, gyönyörű szaniterek, led-es világító és fűtött ( pára ellen ) tükrök szolgálják a kényelmet. Nagy teljesítményű Daikin klímaberendezések biztosítják a kellemes hőmérsékletet. Fotókon látható bútorok esetleg átvehetők megegyezés szerint. A 2019-ben átadott épületben 3 lift biztosítja a zavartalan feljutást az emeletekre. A gyermekbarát udvaron EUS- játszótér és szépen parkosított pihenőkert található. Duna parti sétány 1 percre a háztól, ahol friss levegőn kocoghat reggelente vagy csak lazulhat kedvére bármikor. Duna pláza autóval 1 perc, de sétálva is elérhető 7-8 perc alatt,, ahol üzletek, éttermek, szolgáltatók sora és Mozi is várja az itt élőket. Igényes vevőknek remek választás! Várom hívását! Irodánk Ön számára biztosított kedvezményes szolgáltatásai: - bankfüggetlen hiteltanácsadás - ha ügyfelünk lesz az ingatlan vevője, ingyen elkészíttetjük az energetikai tanúsítványt Ügyvédi szolgáltatások féláron elérhetők!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
8
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
panorámaamerikai konyhaétkezőliftklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Murár Zsóka ArtsHome Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 476 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Murár Zsóka ArtsHome Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 476 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY