Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő 33 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő 33 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő 33 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8161253
Referenciaszám: 347102
Frissítve: 6 napja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 55,8 millió Ft

55,8 millió Ft
1 690 909 Ft/m²
33 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 182 454 Ft
Második évtől
235 801 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** ÚJ ÉPÍTÉSŰ GARZON, ÚJ VÁROSRÉSZBEN *** A 13. kerületben, egy újjászülető városrészben vásárolhat most lakást, ami a megújuló Ferdinánd negyedben, a Dózsa György út és a Lehel utca közvetlen közelében helyezkedik el. A belváros innen könnyedén elérhető, a WestEnd City Center és a Városliget is mindösszesen 15 perces sétára található, de gyorsan és egyszerűen megközelíthető autóval, vagy tömegközlekedéssel egyaránt. A Park West lakópark, a pezsgő városi életet és a közösségi értékeket preferáló, környezettudatos fiatalok és az aktívéletmódot folytatók számára kínál okos otthonokat a belváros közvetlen közelében. AZ ÉPÜLET: Az épülethez belső parkosított kert tartozik, amit kizárólag az ittlakók használhatnak. További szolgáltatások lesznek elérhetőek a ház lakói számára: közösségi nappali, gyerekszoba, businesscorner, könyvtár, közösségi autó, fészer, csomagpont. A LAKÁS: 1 szobás garzon, amerikai-konyhás jelleggel, ami összesen 33 m2alapterületű, és egy 5m2 -es erkély is tartozik hozzá. A nappaliból nyíló 5 m2-es erkélyen kényelmesen elférünk, akár négyen is, ha vendégül látjuk a barátainkat. A fürdőszobában magasfényű burkolatok fogadnak, falitartályos WC, kád és egy törülközőszárítós radiátor található. A lakásban található gépek és bútorok a vételár részét képezik (konyhabútor beépített gépekkel, étkező, kanapé, komód, mosógép). A lakás klimatizált. A lakásban Smart Home szolgáltatások lettek kiépítve: központi egység, okos dugalj, interneten keresztül is szabályozható fűtés, videó kaputelefon, igény esetén bővíthető funkciókkal. Biztonsági bejárati ajtó, 3 rétegű műanyag nyílászárók, redőny előkészítés. Az ingatlan dél-keleti tájolású, a belső parkosított udvarra néz, nagyon csendes. Az energiatakarékosság maximalizálása érdekében a lakás fűtését és melegvíz ellátását házközponti rendszer biztosítja, thermofejes okos radiátorokkal és minimális rezsivel. Az okosotthon rendszer segítségével távolból is vezérelhetjük a fűtést. A lakáshoz a mélygarázsban parkolóhely is vásárolható. A tömegközlekedés szempontjából is kiváló elhelyezkedésű: a 14-es villamos, a 75, 79M trolibusz, a 30, 30A, 105, 178, 230,914 buszok megállói gyorsan, pár percen belül elérhetők. A Lehel téren pedig elérhető a 3-as Metró vonala is. Hívjon és egyeztessünk időpontot a megtekintésre.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
8
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
erkélyklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Garabits Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 940 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Garabits Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 940 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY