Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő 60 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő 60 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő 60 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8116665
Referenciaszám: H485021
Frissítve: 1 napja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 63 millió Ft

63 millió Ft
1 050 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 997 Ft
Második évtől
266 227 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A 13. kerület Lehel utcában található két szobás lakást kínálok megvételre egy 50-es években épült zárt lépcsőházas társasházban A lakásról: A lakásban az ablakok cserélve lettek, a 8 nm-es erkélyt a jelenlegi tulajdonos beépítette, de természetesen ez visszaállítható. A lakás állapota átlagos. A társasház főbb jellemzői közé tartozik a gépkocsi beálló lehetősége, ami nagy kincs a környéken és kényelmet nyújt az autóval rendelkező lakóknak. Az épület gondozott kellemes kertes környezetben található, A környék Családbarát és nyugodt atmoszférával rendelkezik, számos üzlet, szolgáltatás és létesítmény található a közelben, amelyek megkönnyítik az ott lakók mindennapi tevékenységeitt. Különféle bevásárlási lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve a szupermarketeket, helyi piacokat ( Westend, Lehel piac pár perc alatt megközelíthető) és kisebb üzleteket is. Emellett a környék különböző szórakozási és rekreációs lehetőségeket kínál, mint például parkok, sportlétesítmények és kávézók. Közlekedés A közeli busz- és villamosmegállók gyors és hatékony kapcsolatot biztosítanak a város többi részével. Az elhelyezkedésének köszönhetően könnyen elérhetőek a központi csomópontok és fontosabb kereskedelmi, oktatási és szabadidős létesítmények. Remek választás lehet: Fiatal páronak és családoknak, akik családi otthont keresnek a környéken, ahol könnyen elérhetőek az iskolák, óvodák és gyermekbarát szolgáltatások. Idősek és nyugdíjasoknak, akik csendes, nyugodt környezetre vágynak, de szeretnének könnyen hozzáférni az egészségügyi és egyéb kényelmi szolgáltatásokhoz. Befektetőknek , akik jó áron szeretnék bérbe adni erkélyes gépkocsi beállóval rendelkező lakásaikat. Kérdése van hívjon bátran akár hétvégén is, vagy írjon! Gyerekes családok számára a megvásárláshoz felhasználható a használt lakásra felvehető CSOK, CSOK HITEL . Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1950
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kondász Annamária Otthon Centrum - XIV. kerület - Bosnyák utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kondász Annamária Otthon Centrum - XIV. kerület - Bosnyák utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY