Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 39 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 39 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 39 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8161090
Referenciaszám: U0046652
Frissítve: 1 napja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 67,9 millió Ft

67,9 millió Ft
1 741 026 Ft/m²
39 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 222 019 Ft
Második évtől
286 934 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Angyalföld egyik legkedveltebb utcájában a Jász utcában, újépítésű házak mellett eladó ez a 2 szobás, 40 m²-es tágas méretekkel rendelkező saroklakás, melyhez saját 28 m2 sarokterasz tartozik. Üdv Itthon! Miért válaszd ezt a lakást? - te lehetsz az első lakója - praktikus elrendezés - költséghatékony - nagy terasz - egész nap világos - 28 m2 terasz tartozik hozzá Vásárolhatsz hozzá a lakásod mellett ugyanazon a szinten tárolót és teremgarázsbeállót is. ÉPÜLET Az épület ötvözi a magas minőséget, értékállóságot és kiváló befektetési lehetőséget egyaránt. -legmodernebb mennyezeti hűtés-fűtés -okosotthon -csak 109 lakás, kevés szomszéd -redőny előkészítés -riasztó előkészítés KÖRNYEZET A dinamikusan fejlődő, és folyamatosan megújuló Jász utca a nyugalom szigetét képviseli a 13. kerület egyik kedvelt részén. Legnagyobb előnye, hogy egyszerre élvezhetjük a nyugodt, csendes környezetet, és mégis könnyen elérhető az élettel teli, rohanó város pezsgő forgataga. Percek alatt elérhető számtalan tömegközlekedési lehetőség: 3 perc sétára a 32-es, 30-as és 20-as busz, 5 percen belül pedig a 14-es villamos, a 105-ös és a 178-as busz megállója található. Autóval szintén pár percnyi távolságra van a Béke út, Váci út, illetve a Róbert Károly körút, melyek Budapest belvárosának legfontosabb útvonalaihoz tartoznak. Közeli iskolák, óvodák, egészségügyi ellátás, szupermarketek, és szórakozási lehetőségek teszik komfortosabbá életünket. A kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően itt minden könnyen és gyorsan elérhető, így időt takaríthatsz meg a mindennapi teendők elintézésére. ÁTADÁS: 2024. szeptember A környéken jelenleg is több beruházás zajlik, ami várhatóan az ingatlanárakat még tovább fogja növelni, így egy értékálló és egyben kiváló adottságú ingatlan tulajdonosává válhatsz! További kérdéseiddel keress bizalommal. Várom hívásod!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Terasz:
28,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornateraszlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Polereczki Szilvia Otthon Centrum - II. kerület - TDG Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Polereczki Szilvia Otthon Centrum - II. kerület - TDG Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY