Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 24 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 24 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 24 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8157553
Referenciaszám: H486642
Feltöltve: 12 napja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 31,5 millió Ft

31,5 millió Ft
1 312 500 Ft/m²
24 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Összkomfortos garzonlakás várja új tulajdonosát a 13. kerület közkedvelt részén, Angyalföldön. Főbb jellemzők: Nyugati tájolásának köszönhetően egész nap világosak a szobák, az ablakok pedig egy belső udvarra néznek, nyugodt és zöld környezetet nyújtva. A lakáshoz tartozó saját udvar tökéletes helyszínt biztosít a szabadtéri programokhoz és a kikapcsolódáshoz. Az udvar kiválóan alkalmas grillezésre is, ahol barátai összegyűlhetnek egy kellemes nyári délutánra. A parkolás is könnyedén megoldható, mivel az udvaron lévő saját gépkocsi beálló is kialakításra került, így nem kell aggódni a parkoló cetlik miatt, valamint autója mindig biztonságban lesz. Közlekedés és környék: A lakás kiváló elhelyezkedéssel bír, pár perc sétára található a 14-es villamos, buszok közül a pedig a 30, 30A, 32, 120, 230, így a város bármely pontja gyorsan és egyszerűen elérhető. A belső udvar nyugodt környezetet biztosít, távol a város zajától, mégis közel minden szükséges szolgáltatáshoz. Ideális választás lehet egyedülállóknak és fiatal pároknak, akik szeretik a zöld környezetet, és nyugodt, csendes otthont keresnek. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Hívjon most, és egyeztessünk időpontot a megtekintésre!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tornai Máté Otthon Centrum - V. kerület - Hild tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tornai Máté Otthon Centrum - V. kerület - Hild tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY