Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 93 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 93 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 93 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8138198
Referenciaszám: 18601
Frissítve: 15 napja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 61,9 millió Ft

61,9 millió Ft
665 591 Ft/m²
93 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 179 650 Ft
Második évtől
245 169 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XIII. kerület Angyalföld közkedvelt zöldövezeti részén, harmadik emeleti tetőtér beépítéssel rendelkező, jó állapotú, nappali plusz 2 hálószobás ingatlan, rendezett téglaépítésű társasházban. Elosztás: alsó szinten található : előszoba, kamra, zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, konyha, nappali. Felső szinten: két hálószoba, dolgozó. Az elosztásnak köszönhetően, könnyen alakítható akár 4 szobás ingatlanná vagy akár dupla komfortossá. Műszaki, esztétikai jellemzők: Az ingatlanban felújításra kerültek a nyílászárók, a víz, villany, és gázhálózat. A tetőtér szigetelése megtörtént. Az egyik felső szinten található hálószoba befejezése még hátra van. Fűtésről cirkó fűtés gondoskodik. Minden közmű fogyasztás alapján fizetendő. KÖRNYÉK INFRASTRUKTÚRA: Közvetlen közelben SPAR, Manna ABC, szolárium, gyógyszertár és Duna pláza pár perc sétára található. Váci út közelségének köszönhetően a belváros is könnyen megközelíthető. Iskola, óvoda, külső konditermek, játszóterek sportpályák. Patak part mentén futó pálya és bicikli út. KÖZLEKEDÉS: 15-ös, 105-ös, 178-as, 120-as busz, 950, 950A éjszakai járat, Forgách utcai vagy a Gyöngyösi utcai M3-as metró megálló. A parkolás lakók számára ingyenes. (Évi 2.000.- ft a matrica) A ház előtt mindig van hely. AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ, MELYBEN HITELTANÁCSADÓINK KÉSZSÉGGEL ÁLLNAK RENDELKEZÉSRE. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1959
Energetikai besorolás:
F

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Casa Di Amici Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 1 260 81
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Casa Di Amici Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 1 260 81

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY