Eladó lakás Budapest XII. kerület, Kútvölgy 349 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Kútvölgy 349 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Kútvölgy 349 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8150772
Referenciaszám: H486384
Frissítve: 1 napja

Budapest XII. kerület eladó téglalakás 7 szobás: 299 millió Ft

299 millió Ft
856 734 Ft/m²
349 m²
Alapterület
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 977 667 Ft
Második évtől
1 263 524 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Befektetők! Eladásra kínálunk, a gyönyörű Kútvölgyben, Budapest 12. kerületében, egy kivételes adottságú, felújítandó állapotú, rengeteg bővítési, átalakítási lehetőséggel rendelkező,lakást. Különleges lehetőségként, a házban egy másik 112m2-es, szintén felújítandó állapotú lakás is eladó /99millió Ft// a két lakás egybe nyitható !!! A belső 2 szintes ingatlan különlegessége, a nagy belmagasság (az épület csúcsa 5m) és belső szerkezeti adottsága / szabadon mozgatható falak/ miatt "LOFT" lakássá alakítható. Az épület tájolása, üveg teteje és hatalmas nyílászárói miatt rendkívül világos,gondozott-ősfás lakóparkra néz. Hatalmas, (50 nm) terasza panorámás. Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt kitűnő lokációval rendelkezik, a Német iskola a közelben, séta távolságban óvoda, étterem, cukrászda,CBA Príma,teniszpálya. A közeli tömegközlekedési lehetőségeknek köszönhetően az ingatlan könnyen megközelíthető, és a város bármely pontjára eljuthatunk. A környék biztonságos és csendes, így ideális választás azoknak, akik szeretnének elvonulni a város zajától. Az ingatlan fűtése házközponti, és egyedi méréssel nem rendelkezik. A lakáshoz megvásárolható 2 mélygarázs hely(14M/DB) VAGY 2 db felszíni beálló(3M/db) illletve az utcában ingyenes a parkolás. Az építhető ingatlan típusa és a lehetséges funkciója az ingatlannak változatos lehet, így az új tulajdonosnak rengeteg lehetősége van az ingatlan átalakítására. Az ingatlan állapota felújítandó, de az ár ennek megfelelően alakult ki. Ha bármilyen kérdése van az ingatlanról, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Az ügyfelek bizalommal kereshetnek minket, és készséggel állunk rendelkezésükre a további információkért. Várjuk érdeklődésüket!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1990
Terasz:
50 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pácza István Otthon Centrum - II. kerület - RC Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pácza István Otthon Centrum - II. kerület - RC Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY