Eladó lakás Budapest XII. kerület, Irhás árok 102 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Irhás árok 102 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Irhás árok 102 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7721050
Referenciaszám: 253411
Frissítve: 2 hónapja

Eladó téglalakás 199 millió Ft értékben Budapest XII. kerületben - PANORÁMA ÉS LUXUSKÖRNYEZET PROJEKT lakóparkban

Budapest XII. kerület, Irhás árok
199 millió Ft
1 950 980 Ft/m²
102 m²
Alapterület
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 650 688 Ft
Második évtől
840 940 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KAKUKKHEGYI RITKASÁG A Szabadság hegy déli lejtőjén, csendes utcában belső kétszintes, 102 nm-es lakás 199 M Ft-ért eladó. A D-i tájolású, panorámás, világos lakásban egy amerikai konyhás nappali, 2 szoba, 2 fürdőszoba (mindegyik hálóhoz 1-1), egy gardrób és egy kamra van. A lakásba zárt lépcsőházból érkezünk. A teraszok mérete összesen: 53 nm. Nemcsak a kilátás élvezhető a teraszokról, de a friss levegő, és az erdő közelsége is mellbevágó. A lakás közvetlen kizárólagos kertkapcsolattal rendelkezik. WELLNESS Egy szép nagy wellness részleg áll a lakók rendelkezésére – medence, szauna, jacuzzi. A közös használatú wellness részleg 1/3 részben tartozik a lakáshoz, mint osztatlan közös tulajdon. PARKOLÁS + TÁROLÓ A lakáshoz tartozik egy épületen belüli garázs (7 M Ft )és egy tároló (4 M Ft). Az ingatlan ára így összesen 210 M Ft. KÖZLEKEDÉS Gyalog 10 perc a buszmegálló. Autóval a 10 perce a Kelenföldi pályaudvar, 15 percre a Móricz Zsigmond körtér, a belváros. Az M1/M7 autópálya 10 percen belül elérhető. INFRASTRUKTÚRA 5 percre vannak a gazdagréti üzletek, az Eleven Center, 10 percre vannak a budaörsi bevásárló központok. Orvosi rendelő, oktatási intézmények szintén 10 percen belül. Óvoda, játszótér 5 percnyi távolságra. AZ ÁR ERŐSEN IRÁNYÁR! Az ár tartalmazza a burkolatokat és a szanitereket is. A társasház egy méretes telken helyezkedik el. Ennek a teleknek a „végében”, pontosabban a D-i részén van egy különálló lakóépület. Ezt a modern erdei házat tér és zöld öleli körbe. Kizárólagos kertkapcsolata van és 1 db telken belüli gépkocsibeállója. A ház mérete 58 nm, teraszai 85 és 15 nm-esek. Ennek ára 104 M Ft. Az ingatlan remekül használható kétgenerációs lakás kisebb lakásaként, vagy külön irodaként. A ház kizárólagos használati joggal társasházi albetéthez csatolható! Külön nem megvásárolható, csak és kizárólag a társasház egyik lakásával EGYÜTT eladó. A projektben az alábbi lakások megvásárolhatók: fszt. /1.: 150 nm + 34 nm terasz + közvetlen kizárólagos kertkapcsolat + 1 db épületen belüli garázs + tároló. Amerikai konyhás nappali + 3 szoba, mindegyikhez külön fürdőszoba, egy gardrób és egy kamra. Közös használatú wellness részleg, mely egyenként 1/3 részben tartozik a lakásokhoz, mint osztatlan közös tulajdon. fszt. /2.: 102 nm + 53 nm terasz + közvetlen kizárólagos kertkapcsolat + 1 db épületen belüli garázs + tároló. Amerikai konyhás nappali + 2 szoba, mindegyikhez külön fürdőszoba, egy gardrób és egy kamra. Közös használatú wellness részleg, mely egyenként 1/3 részben tartozik a lakásokhoz, mint osztatlan közös tulajdon. 4. lakás: Különálló lakóépület közvetlen kertkapcsolattal. 58nm + 100 nm terasz + közvetlen kizárólagos kertkapcsolat + 1 db telken belüli felszíni gépkocsibeálló. Kizárólagos használati joggal társasházi albetéthez csatolható.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Építés éve:
2020
Tervezett átadás:
0002. november
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosgarázskertkapcsolatospanorámaamerikai konyhaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Honvári Dóra MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 960 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Honvári Dóra MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 960 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok