Eladó lakás Budapest XI. kerület 61 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület 61 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület 61 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8164084
Referenciaszám: LK095182-4682761
Frissítve: ma

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 67,5 millió Ft

67,5 millió Ft
1 106 557 Ft/m²
61 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó 61 nm-es, félemeleti, világos lakás!Az 1900-ban épült társasház több műszaki felújításon már átesett, a külső és a belső homlokzat, a folyamatos karbantartásoknak köszönhetően, jó állapotban van. A társasház lifttel felszerelt és akadálymentesített. A belső udvar nem a megszokott egysíkú (betonozott) kialakítás, hanem több fa, bokor és virágágyás került bele.Az ingatlan öt éve átesett egy teljes műszaki és esztétikai felújításon is, ami kiterjedt a konyha + étkező nagyobbításon és a meglévő két szoba külön nyílóvá alakításán. A lakásba belépve egy előszobába érkezünk, ahonnan tovább haladva az étkezős konyhába jutunk. A konyha ablaka a belső udvara néz, ami nincs teljesen körbe kerítve épülettel, ezáltal a konyha is világos. A konyhából nyíló közlekedőn keresztül lehet megközelíteni a kamrát, káddal felszerelt fürdőszobát és a mellékhelységet. Tovább haladva a gipszkarton fallal leválasztott közlekedőbe jutunk, ahonnan a gardróbszoba és a két külön nyíló világos szoba nyílik. A szobák utcai nézetűek és DNY-i tájolásúak. A közelben Műszaki és Gazdaságtudományi egyetem, óvoda, orvosi rendelő, park, játszótér és többfajta bevásárlási lehetőség.3D séta: https://vr-flat.web.app/flat--NW8rH9hoJpfrA3l4cOw/ Kérdés, megtekintés esetén hívjon, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bartucz Károly Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 70 558 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bartucz Károly Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 70 558 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY