Eladó lakás Budapest XI. kerület 39 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület 39 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület 39 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8143098
Referenciaszám: LK059118-4666999
Frissítve: ma

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 50,5 millió Ft

50,5 millió Ft
1 294 872 Ft/m²
39 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 165 124 Ft
Második évtől
213 404 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budapest 11. kerületében, a Fehérvári úton egy 39m²-es, 1+1 fél szobás, harmadik emeleti tégla lakás. Az ingatlan adottságai miatt, ideális választás lehet első lakásnak, egyetemistáknak vagy befektetésnek egyaránt. Az ingatlan elhelyezkedése rendkívül nyugodt, mivel az ablakok a belső udvarra néznek, így az utca zajából semmi nem hallatszik. A fűtés parapetes konvektorral történik, míg a melegvizet egy éjszakai árammal működő bojler biztosítja. A lakás felújított állapotban van a villany és vízvezetékek, valamint a hidegburkolatok cseréje megtörtént. Az ingatlanba belépve egy kis előtérben találjuk magunkat, amiből nyílik a konyha, jobb oldalon találjuk a félszobát, ami hálószobának tökéletes. Az előtérből tovább haladva bal kéz felé esik külön helységben a Wc, illetve egy zuhanyzós fürdőszoba. Tovább haladva egyenesen egy tágas nappaliba jutunk. A konyhabútor, villanytűzhely, sütő a vételárban a többi bútor megegyezés tárgyát képezi. Fenntartási költsége alacsony: közösköltség 15.000 Ft, ami tartalmazza a vízfogyasztást is. Villany saját órával rendelkezik kb 4-5.000 Ft, illetve a gáz 3 havonta 13.000 Ft. A környéken kiváló közlekedési lehetőségek vannak, hiszen a buszok (33-as, 103-as, 114-es, 213-as, 214-es), villamosok (17-es, 41-es, 47-es) közelsége könnyedén elérhetővé teszi a város bármely pontját. Az Allee bevásárlóközpont közelsége számos vásárlási és szórakozási lehetőségeket kínál, illetve a közelben található boltok, éttermek, kávézók, pedig mind hozzájárulnak a kényelmes mindennapokhoz. Az ingatlan rugalmasan megtekinthető akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zagyi Viktória Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zagyi Viktória Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY