Eladó lakás Budapest XI. kerület 114 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület 114 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület 114 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8122665
Referenciaszám: LK042418-4648757
Frissítve: ma

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 5 szobás: 198 millió Ft

198 millió Ft
1 736 842 Ft/m²
114 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma
5. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 647 418 Ft
Második évtől
836 715 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyedi lehetőség Újbuda szívében! Eladásra kínáljuk egy egyedi újépítésű projekt részeként a következő lakást. A társasház kis létszámú, összesen 9 lakásból valósul meg. Szentimreváros szívében a Feneketlen tó szomszédságában. A projekt másik előnye, hogy minden lakás fűtése hőszivattyúval ellátott, így rendkívül energiahatékony lakások kerültek kivitelezésre. A most eladásra szánt ingatlan 114,34 nm alapterülettel rendelkezik, 1+4 szobás kialakítást kapott két szinten és egy nagyméretű 36,88 nm területű terasz tartozik hozzá. Az ingatlan az épület legfelső szintjén helyezkedik el. Az épület lifttel ellátott, és vásárolható az ingatlanhoz teremgarázs beálló. A lakás emelt műszaki tartalommal valósult meg, amik az alábbi tételeket foglalják magukba: 20 cm-es dryvit hőszigetelő rendszer-3 rétegű hőszigetelésű argongázzal töltött nyílászárók. Több ponton záródó biztonsági ajtó. Lakások között 25-ös AKU hangszigetelt válaszfal. Dream Parking DP-PB-2-FK-0Á-2,63/3,00-SZ-TDDH típusú személy-teherfelvonó gépkocsi átemelő berendezés kerül beépítésre pince és földszinti garázsok személyautóval történő megközelítésére. Padló és mennyezet fűtés-hűtés. Erkélyek rozsdamentes acél vázszerkezetű, üveg betétes korlátok kerülnek kialakításra. Magas-minőségű kivitelezési folyamatok. A projekt kivitelezése megtörtént, az engedélyezési folyamatok lezárultak, az épület és a lakások mind jogilag mind fizikailag átadásra kerültek, így azonnal költözhetők. A lakás elrendezése, a nagy üvegfelületek és a nagyméretű terasz együttesen kölcsönöz az ingatlannak emelt komfortérzetet, mindamellett a fenntartási költségek miatt sem kell izgulni, hisz rendkívül alacsony rezsiköltséggel kell annak számolnia, aki ide költözik. Emellett fontos szempont az új műszaki állapot, a kiváló lokáció, és az alaprajzon látható kiváló elrendezés. Igazi ritkaság Újbuda szívében, közel a Feneketlen-tóhoz, ami szabadtéri kikapcsolódási lehetőségeket biztosít. Közel a Móricz Zsigmond körtérhez és Allee bevásárlóközponthoz, így karnyújtásnyira elérhető bevásárlási lehetőségek, éttermek. Amennyiben kérdése merülne fel, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gaál Emőke Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 20 466 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gaál Emőke Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 20 466 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY