Eladó lakás Budapest XI. kerület, Kelenföld 106 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Kelenföld 106 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Kelenföld 106 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8170261
Referenciaszám: 18976
Frissítve: ma

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
1 225 472 Ft/m²
106 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 424 746 Ft
Második évtől
548 936 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó modern, világos lakás a XI. kerület szívében! Eladásra kínálunk egy 106 nm-es, első emeleti, frissen felújított lakást egy csendes zsákutcában. Az ingatlan egy öt lakásos társasházban található, biztosítva a nyugalmat és a családias hangulatot. A lakás három tágas szobával rendelkezik, amelyek hálószobaként, dolgozószobaként vagy gyerekszobaként is ideálisak. Az amerikai konyhás nappali modern elrendezésű, központi helyisége a lakásnak, ahol a család és a barátok is szívesen gyűlnek össze. A konyha korszerű berendezésekkel felszerelt, megkönnyítve a mindennapi főzést és étkezést. A nappali nagy ablakai rengeteg természetes fényt engednek be, így a lakás egész nap világos és otthonos. A nappalihoz kapcsolódó 12 nm-es terasz tökéletes hely reggeli kávézáshoz, napozáshoz vagy esti pihenéshez. A terasz elég tágas egy kisebb kerti bútor szett elhelyezéséhez is, kellemes szabadtéri életteret biztosítva. Az ingatlanhoz tartozik egy garázs, amely biztonságos parkolást nyújt az autó számára. Emellett egy 12 nm-es tároló is rendelkezésre áll, extra helyet biztosítva kerékpároknak, sportszereknek és egyéb holmiknak. A lakás elhelyezkedése kiváló: öt perc sétára található a Kopaszi-gát, amely a Duna-part egyik legszebb része, tökéletes sétákra, piknikezésre és szabadtéri programokra. A Bikás park is öt perc távolságra van, további zöldterületeket és sportolási lehetőségeket kínálva. Az Allee bevásárlóközpont szintén közel van, számos üzlet, étterem, kávézó és szórakozási lehetőség várja az érdeklődőket. A közlekedés rendkívül kényelmes: az 1-es villamos és a Fehérvári úton közlekedő számos BKK járat mindössze két perc sétára található, így a város bármely része gyorsan és egyszerűen elérhető. A környéken több iskola és óvoda található, ami nagy előny a családosok számára. Emellett egy kültéri kondipark és egy kutyafuttató is rendelkezésre áll, biztosítva a sportolási és kikapcsolódási lehetőségeket a lakók számára. Ez az ingatlan tökéletes választás azoknak, akik nyugodt, mégis jól megközelíthető helyen keresnek otthont a XI. kerületben. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Érdeklődjön most, és tekintse meg személyesen is ezt a különleges lakást!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Master Casa Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 337 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Master Casa Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 337 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY